Alecta Fastigheter AB

Nya ledamöter till Alecta Fastigheters styrelse

Dela

Katarina Thorslund, vice vd Alecta och Camilla Wirth, Chef Ekonomi Alecta har valts in som nya styrelseledamöter i Alecta Fastigheters styrelse.

Vid en extra bolagstämma den 7 december 2023 valdes Katarina Thorslund, vice vd Alecta och Camilla Wirth, Chef Ekonomi Alecta in som nya styrelseledamöter i Alecta Fastigheters styrelse. Katarina Thorslund valdes in som styrelsens ordförande. De efterträder Axel Brändström och Tony Persson från Alecta.  

Alecta Fastigheters styrelse består därmed av fyra ledamöter: 

Katarina Thorslund, Styrelseordförande Alecta Fastigheter och vice vd Alecta. 

Kerstin Lindberg Göransson, Styrelseordförande i Sveaskog, styrelseordförande i Rikshem, styrelseledamot i Sophiahemmet, styrelseledamot Örebro Universitet, fd vd i Akademiska hus. 

Daniel Skoghäll, Arbetande styrelseordförande Ikano Bostad. 

Camilla Wirth, Chef Ekonomi Alecta, tidigare erfarenhet som CFO inom Aberdeen Property Investors, valberedningsledamot i Pandox. 

Alecta avser att ytterligare stärka styrelsen i Alecta Fastigheter framöver.  

Kontakter

Bilder

Katharina Thorslund
Katharina Thorslund
Ladda ned bild
Camilla Wirth
Camilla Wirth
Ladda ned bild

Om oss

Alecta Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag och ett av de största i Sverige. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda drygt 52 miljarder ska växa de kommande åren. Vi är långsiktiga, framtidsorienterade och arbetar varje dag med att skapa framtidsvärde genom att lyfta människor, verksamheter och städer och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

Alecta Fastigheter utmanar coworking – startar Flexiwork med Flexitainment3.4.2024 06:25:00 CEST | Pressmeddelande

Idag presenterar Alecta Fastigheter det nya konceptet Flexiwork som utmanar landets coworking-aktörer. Med Flexiwork tar Alecta Fastigheter full frihet till en helt ny nivå genom att avtalen är flexibla och antalet lösningar för kunderna är obegränsade. Flexitainment är ett aktivitetsprogram som ska samla de som är i huset i workshops, föreläsningar, minikonserter, provsmakningar, öppen pitchscen och annat som med tiden utvecklas tillsammans med kunderna in i framtidens mötesplatser.

Alecta Fastigheter tar hem förvaltningen av Bredden2.4.2024 06:00:00 CEST | Pressmeddelande

Alecta Fastigheter har sedan 2019 ägt Bredden – området i Upplands Väsby mellan Stockholm City och Arlanda som med sitt breda utbud av handel, kontor, hotell, restauranger och träningsanläggningar blivit en självklar destination för såväl kommuninvånare som internationella turister. Nu har det blivit dags för Alecta Fastigheter att ta hem förvaltningen och därmed också stärka förutsättningarna för att ytterligare utveckla fastigheterna och platsen.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye