Sparbanken Syd

För andra året i rad - Vi är ett karriärföretag!

Dela
Vi är väldigt glada och stolta över att Sparbanken Syd har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag, och för andra året i rad.
Vi är väldigt glada och stolta över att Sparbanken Syd har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag, och för andra året i rad.

För 13:e året i rad har 2024 års Karriärföretag och Sveriges attraktivaste arbetsgivare utsetts. Vi är väldigt glada och stolta över att Sparbanken Syd har blivit utsedd till ett av Årets Karriärföretag, och för andra året i rad.

Utmärkelsen Karriärföretag delas ut till arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för såväl studenter som för den som har jobbat i några år. Syftet med utmärkelsen är att förenkla för unga att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt arbetsgivararbete.

Motiveringen för Sparbanken Syd lyder:

Hos Sparbanken Syd hittar du en arbetsplats som erbjuder mer än bara ett jobb - det är en plats där du kan forma din framtid och samtidigt göra en positiv inverkan på samhället. Här tror de på att varje individ är en nyckel till framgång, och de sätter medarbetarnas välmående och utveckling i centrum. Deras företagskultur är präglad av samarbete och gemenskap, vilket skapar en arbetsmiljö där du kan trivas och bidra till att bygga en bättre framtid.

- Vi är väldigt glada över utmärkelsen och så klart extra stolta över att ha blivit utsedda för andra året i rad, säger HR-chef Jessica Malm. Vi jobbar mycket för att alla i Sparbanken Syd ska känna att det finns möjlighet att påverka och lyfta idéer. Som en del hos oss får man möjlighet att påverka sin egen utveckling och kunna vara med i forum eller projekt för nya produkter eller arbetssätt. Alla anställda är en viktig pusselbit för såväl den egna gruppen som banken som stort.

Årets utsedda företag på Karriärföretagen hittar du på https://karriarforetagen.se

Kontakter

Om Sparbanken Syd

Sparbanken Syd är Sveriges äldsta och enda helt självständiga sparbank. I stället för ägare har vi huvudmän utan utdelningskrav. Därför kan vi återinvestera vår vinst för att skapa värde för våra kunder, deras verksamhet och samhället i stort. Vi inspirerar och coachar människor till en god ekonomihälsa genom ett brett erbjudande av finansiella tjänster, som tillhandahålls av professionella och engagerade rådgivare. Vi är 160 medarbetare på åtta kontor runt om i Skåne och vi träffas gärna digitalt eller fysiskt.

Vi är utsedda till 2023 års Karriärföretag och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Läs mer på sparbankensyd.se

Kommunikation- och marknadschef
Anna Björksten, telefon: 0411-82 21 35, e-post: anna.bjorksten@sparbankensyd.se

Följ Sparbanken Syd

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sparbanken Syd

Sparbanken Syds lanserar 2023 års hållbarhetsrapport9.4.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under 2023 har Sparbanken Syd tagit stora steg framåt och genomfört en rad aktiviteter och flertalet initiativ med bankens uppsatta hållbarhetsmål för ögonen. Bland annat fortsätter man banken vi att aktivt arbeta för ett samhällsengagemang som sträcker sig långt bortom bankvärlden och har lagt stort fokus på att främja hållbarhetsarbetet kring bankens kundlöfte som innebär att hjälpa kunder att ha kunskap och kontroll över den egna vardagsekonomin, och det som Sparbanken Syd kallar för en god ekonomihälsa.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye