Region Jönköpings län

Välkommen till första spadtaget för Hus 21 på Värnamo sjukhus

Dela

18 januari 2024, 10:00 är det dags för första spadtaget för nya Hus 21 på Värnamo sjukhus. Hus 21 blir en modern byggnad som tar till vara på och utvecklar sjukhusets arkitektur samt svarar mot vårdens behov av funktionella lokaler i en läkande miljö.

Liljewall

Nya lokaler med förutsättningar för en modern och säker psykiatrisk vård helt enkelt.

Rachel De Basso, Regionstyrelsens ordförande kommer att stå för spadtagen som sker precis norr om Hus 09.

Förutom Rachel De Basso, kommer även Marita Holm Löv, verksamhetschef, och Micael Edblom, sjukvårdsdirektör för psykiatri rehab och diagnostik, att finnas på plats.

Nya lokaler skapar en samlad psykiatrisk vård för vuxna där vården upplevs som en helhet och som sömlös vård med integration mellan öppenvård och heldygnsvård. Utformningen ska skapa förutsättningar för en vård i en välkomnande och läkande miljö som stärker delaktighet och värnar patientens integritet. All planering av lokalerna utgår från patientens, närståendes och medarbetarnas perspektiv för både den fysiska utformningen, arbetssätt och processer.

Det kommer bjudas på lättare tilltugg och varm dryck. Tänk på att meddela eventuellt behov av specialkost.

Anmäl ditt deltagande till johan.a.andersson@rjl.se.

Kontakter

Följ Region Jönköpings län

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Jönköpings län

Rachel De Basso utvald av EU-kommissionen att tala på Brysselkonferens4.4.2024 09:03:43 CEST | Pressmeddelande

EU-kommissionen har valt ut Rachel De Basso för att delta och tala på Cohesion Forum i Bryssel som pågår den 11-12 april. Konferensen har fokus på EU:s regionalpolitik och hur de beslut som tas på EU-nivå påverkar den regionala utvecklingen i medlemsstaterna. EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen ska tala och Rachel De Basso kommer som enda svenska talare vara en röst för svenska regioner.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye