Linköpings kommunLinköpings kommun

Pressinbjudan: Spadtag för nya Fenomenmagasinet

Dela

Nu är det dags att sätta spaden i marken för Fenomenmagasinets nya lokaler.  Det nya huset för verksamheten beräknas stå färdigt sommaren 2025.

Platsen för Fenomenmagasinets science center blir Valla gård, mellan Mjellerumsgården och Vallabackarna. Byggherre är Lejonfastigheter och byggentreprenören är Peab Sverige AB.

Media bjuds in till pressträff och spadtag.

Medverkande: Kristina Edlund (S), kommunstyrelsens ordförande, Micael Antamo, vd Lejonfastigheter, Åsa Mistrén-Kämpe, chef Fenomenmagasinet, mobila förskolan Skattegården 72A, och avdelningen Mulle Meck.

Tid: onsdagen den 7 februari, klockan: 10.00
Plats: Gräsytan mellan Mjellerumsgården och Vallabackarna, Valla gård

Media anmäler närvaro till: nyheter@linkoping.se

Kontakter

Carina SkottKontorssamordnare och eventkoordinatorLejonfastigheter

Tel:013-20 56 21

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 165 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

Pressinbjudan: Förslag för en budget i balans i social- och omsorgsnämnden19.3.2024 14:00:00 CET | Pressinbjudan

Social- och omsorgsnämnden i Linköping har ett underskott och behöver minska kostnaderna under 2024 för att få en budget i balans. Media välkomnas till en pressträff där Annika Krutzén (M), kommunalråd och ordförande i social- och omsorgsnämnden, tillsammans med Yvonne Thilander, socialdirektör, kommer att berätta om vilka åtgärder som föreslås för att få en budget i balans.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye