Tekniska verken i Linköping

Klas Gustafsson slutar på Tekniska verken i Linköping

Dela

Klas Gustafsson har sagt upp sig efter 25 år i koncernen. I och med uppsägningen har Tekniska verkens styrelse beslutat att tillsätta en ny tillförordnad vd till dess att tillträdande vd, Conny Udd, är på plats i vår. Ny tillförordnad vd är Michael Fahlström, idag affärsområdeschef för Värme och Kyla inom koncernen. 

Klas Gustafsson lämnar också alla styrelseuppdrag inom Tekniska verken-koncernen.

– Jag har under en längre tid öppet och tydligt deklarerat att jag ska trappa ned. Den 1 februari 1999 klev jag in genom dörrarna på Mjölby-Svartådalen Energi AB (MSE) och påbörjade min anställning inom Tekniska verken-koncernen. Det kändes därför som ett rätt beslut när jag igår sa upp mig från min anställning, på dagen 25 år senare, säger Klas Gustafsson.

– I och med att Klas har valt att säga upp sig, har jag och styrelsen beslutat att tillsätta en ny tf vd, Michael Fahlström. Klas Gustafsson har viktiga och betydande kunskaper som har betytt mycket för Tekniska verken. Vi kommer framöver fortsätta nyttja hans breda och gedigna kompetens och erfarenhet, säger Maria Almesåker.

Presskontakt:
Telefon: 013-20 91 40 eller e-post: press@tekniskaverken.se

Om oss

Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som bidrar till en enkel och hållbar vardag för våra 211 000 privat- och företagskunder. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Vi erbjuder tjänster inom elnät och elhandel, avfall, biogas, effektiva energilösningar, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband, belysning och laddlösningar. Välkommen att läsa mer på vår webbplats

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

Nu införs Tekniska verkens nya prismodell för elnätskunder i Katrineholm27.3.2024 13:20:05 CET | Pressmeddelande

Den 1 april börjar Tekniska verken gå över till en ny prismodell för elnätet, som tagits fram enligt ett direktiv från Energimarknadsinspektionen. Först ut är Katrineholm, och längre fram följer Linköping och Mjölby. Syftet är att uppmuntra till en jämnare elförbrukning. För att underlätta införandet för kunden erbjuder Tekniska verken ett antal nya tjänster på Mina sidor, där man kan ta del av sin prisprognos och sina effekttoppar.

Tekniska verken förstärker elnätet i Tornby14.2.2024 09:00:00 CET | Pressmeddelande

För att möta den stora efterfrågan på el till elbilsladdning och industri, arbetar Tekniska verken med en omfattande förstärkning av elnätet i Tornby. Flera insatser har redan utförts eller är pågående, och nu inleds ett större projekt inom området. Det kommer att genomföras stegvis och beräknas som helhet vara klart under hösten 2025. Inom ramen för projektet förnyas även en 70 år gammal vattenledning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye