Uppsala kommun

Så ska Trafikverket minska tågförseningarna till och från Uppsala

Dela

Med anledning av vinterns tågstrul har kommunstyrelsens ordförande, Erik Pelling, bjudit in Trafikverkets regiondirektör, Rami Yones, till kommunstyrelsens möte.  för att redogöra för vilka åtgärder Trafikverket planerar att vidta för att förbättra punktligheten för tågtrafiken till och från Uppsala.

Innan kommunstyrelsemötet kommer Erik Pelling och Rami Yones träffas för en pressfrukost på Uppsala Centralstation för att diskutera den allvarliga situationen.

Välkommen till pressfrukosten för att höra om vägen framåt, samt för möjligheter att ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer.

Tid: Onsdag 7 februari klockan 8.30

Plats: Espresso House, Uppsala Centralstation

Vi bjuder på kaffe och smörgås.

Meddela ditt deltagande till jenny.westbratt@uppsala.se 

Kontakter

Uppsala är Sveriges fjärde största kommun med mer än 240 000 invånare. Här utvecklar vi Uppsala hållbart för att dagens och morgondagens invånare ska trivas och må bra. För här har vi nära till kunskap och samverkan. Här har vi nära till grönområden och inspirerande kultur. Här ska livet vara enkelt, tryggt och tillgängligt – för alla. 

Följ Uppsala kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Uppsala kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye