MTA Bygg och Anläggning

MTA certifierade som Great Place To Work

Dela

MTA Bygg och Anläggning i Halland och Skåne, med systerbolagen MTA Maskin, Midhem och Eirhem, är stolta över att ha blivit certifierad av Great Place to Work® för tionde året i rad. Den prestigefyllda utmärkelsen bygger helt på de åsikter som nuvarande medarbetare delar med sig av utifrån sina erfarenheter av att arbeta på MTA. 

MTA:s arbetschefer gör tummen upp efter det glädjande beskedet att medarbetarnas svar återigen har inneburit Great Place To Work-certifiering för företaget.
MTA:s arbetschefer gör tummen upp efter det glädjande beskedet att medarbetarnas svar återigen har inneburit Great Place To Work-certifiering för företaget. Andreas Svensson/Westphoto

I år säger 81 procent av de anställda att MTA är en mycket bra arbetsplats.
– Jag vill framför allt belysa hur stolt jag är över vår höga svarsfrekvens. 95 procent av oss valde att dela med sig av sina tankar och åsikter, för mig innebär det att vi har engagerad personal som vill vara med och driva MTA framåt, säger Andreas Granberg som är företagets vd och ägare.

Great Place to Work® är den globala ledaren inom arbetsplatskultur och hjälper organisationer att möjliggöra för ledarskapsbeteenden som ger ökad lönsamhet, engagerade medarbetare och fler innovationer. De organisationer som lever upp till de högt satta kraven för att vara ett Great Place To Work får en certifiering som sträcker sig över tolv månader.

– En Great Place to Work-Certifiering™ är inget som kommer av sig själv – det kräver kontinuerligt engagemang för medarbetarens arbetsplatskultur och deras upplevelse av den”, säger Jeanette Bergvall, vd för Great Place to Work.
– Certifieringen är det enda officiella erkännandet som helt grundas på medarbetarnas faktiska upplevelser av arbetsplatsen. Att bli certifierad innebär att MTA Bygg och Anläggning är en av de bästa organisationerna i landet.

Byggbranschen har under det senaste året stått inför stora utmaningar. För MTA:s del har marknadsläget, konjunkturen och räntenivåerna präglat tillvaron och detta tar sig givetvis uttryck även i årets resultat för medarbetarundersökningen.
– För att hantera läget har företagsledningen fått genomföra vissa prioriteringar. Att vi ändå, trots detta tuffa år i bagaget, lyckas behålla certifieringen är givetvis oerhört glädjande. Jag är övertygad om att 2024 blir vändningens år och att det tar riktigt fart för oss igen under 2025. Med det sagt är jag övertygad om att vi även i förlängningen är ett Great Place To Work att räkna med, avslutar Andreas Granberg.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Andreas Granberg, vd för MTA, och Claes Fogelberg firar årets certifiering i Great Place To Work.
Andreas Granberg, vd för MTA, och Claes Fogelberg firar årets certifiering i Great Place To Work.
Ladda ned bild

Länkar

Om oss

MTA Bygg och Anläggning är ett regionalt bygg- och anläggningsföretag med verksamhet i Halland och Skåne. Vi förespråkar arbetsglädje, enkelhet och långsiktighet som utgångspunkt för framgångsrika affärer. Vi är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser, med utmärkelsen sedan flera år tillbaka via Great Place To Work.

Följ MTA Bygg och Anläggning

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från MTA Bygg och Anläggning

Great Place to Work® utser MTA till en av Sveriges Bästa Arbetsplatser™ 202419.4.2024 06:05:48 CEST | Pressmeddelande

Bygg- och anläggningsföretaget MTA tar för tionde gången plats på listan över Sveriges Bästa Arbetsplatser™. Rankad som nummer 19 bland stora organisationer, visar MTA en stark dedikation till att skapa en positiv arbetsplatskultur. Bakom utmärkelsen står Great Place to Work®, som har sammanställt rankingen baserat på resultatet från världens största medarbetarundersökning.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye