Värmdö Kommun

Jan Rönnberg blir ny chef för Vård- och omsorgskontoret

Dela

Jan Rönnberg blir ny kontorschef för vård- och omsorgskontoret i Värmdö. Jan kommer närmast från rollen som avdelningschef för avdelningen för funktionsnedsättning och socialpsykiatri i Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning inom Stockholms stad.

Jan Rönnberg blir ny kontorschef för vård- och omsorgskontoret i Värmdö kommun
Jan Rönnberg blir ny kontorschef för vård- och omsorgskontoret i Värmdö kommun Foto: Magnus Logevik/Värmdö kommun

Det är nu klart att Jan Rönnberg blir ny kontorschef för vård- och omsorgskontoret i Värmdö kommun. Jan har en lång erfarenhet av arbete inom kommunal vård och omsorg och kommer närmast från en roll som avdelningschef för avdelningen för funktionsnedsättning och socialpsykiatri i Hägersten-Älvsjö stadsdelsförvaltning inom Stockholms stad. Jan har tidigare även arbetat som avdelningschef på socialtjänstavdelningen på Östermalms stadsdelsförvaltning med ansvar för stöd och service till personer med funktionsnedsättning, socialpsykiatri, individ och familjeomsorg, ekonomiskt bistånd och vissa arbetsmarknadsåtgärder samt fritidsverksamhet.

– Jan har gedigen erfarenhet av arbete inom vård och omsorg och kommer att spela en nyckelroll i kontorets nästa utvecklingsfas tillsammans med nämnd och skickliga kollegor, säger Cecilia Lejon, kommundirektör.

– Vård- och omsorgsnämnden välkomnar Jan som ny kontorschef. Hans kompetens och erfarenhet kommer vara viktiga i vårt fortsätta arbete med att öka tryggheten och kvalitén inom hela vård- och omsorgsområdet, säger Julia Ekedahl (S), ordförande i Vård- och omsorgsnämnden.

Som kontorschef för Vård- och omsorgskontoret kommer Jan Rönnberg att leda kontoret med särskilt fokus på brukardriven utveckling som svarar upp mot dagens och framtidens behov.

– Jag är ödmjuk och tacksam att ha fått förtroendet för det här uppdraget. Jag ser fram emot att bli en del av det arbete som görs i Värmdö kommun och tillsammans med nämnden och alla kompetenta medarbetare på Vård- och Omsorgskontoret fortsätta det goda utvecklingsarbetet att möta framtida förändringar och utmaningar som kommunal vård och omsorg står inför, säger Jan Rönnberg.

Jan tillträder sin nya tjänst den 6 maj 2024.

Kontakter

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 46 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Värmdös företagare är nöjda med kommunens service24.4.2024 12:26:19 CEST | Pressmeddelande

Värmdö kommun får höga betyg för sin myndighetsservice till företagare, vilket framgår av SKR:s "Öppna jämförelser Företagsklimat" som publicerades idag 24 april. I den nationella kvalitetsmätningen fick kommunen ett Nöjd Kund Index (NKI) på 74 för år 2023, vilket är en ökning från föregående års index på 73. Värmdö kommun vill öka långsiktigt och arbetar målmedvetet för ett stärkt företagsklimat.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye