PRESSINBJUDAN Svenska Bostäder inviger snabbladdare i Husby centrum

Dela

Nu kan Järvaborna snabbladda sina elbilar i Husby centrum, dygnet runt. Välkommen att vara med när Svenska Bostäder premiärtankar!

Som första kommunala bostadsbolag har Svenska Bostäder installerat laddstolpar med möjlighet till snabbladdning, som är tillgängliga för alla. Laddarna är installerade i Husby centrum som ägs av Svenska Bostäder.

Med det här vill vi skapa bra förutsättningar för alla stockholmare att köra eldrivna fordon. Projektet är en del av Stockholms stads ambition att kraftigt bygga ut laddinfrastrukturen för elfordon. 

Vi premiärtankar den 27 februari kl 11 på parkeringen vid Husby centrum. 

På plats finns Clara Lindblom, fastighets- och bostadsborgarråd i Stockholms stad och styrelseordförande i Svenska Bostäder och Stefan Sandberg, vd Svenska Bostäder

Frågor? Kontakta press@svenskabostader.se

Nyckelord

Kontakter

Svenska Bostäder grundades 1944 och ägs av Stockholms stad. Svenska Bostäder är ett av Sveriges största bostadsbolag och har i 80 år haft en aktiv roll i byggandet av Stockholm. Svenska Bostäder förvaltar cirka 27 500 hyreslägenheter, 4 centrumanläggningar och 4 000 lokaler. Svenska Bostäder har 300 anställda. Dotterbolaget Stadsholmen förvaltar cirka 1 600 hyreslägenheter och 900 lokaler och har 20 anställda.

Följ Svenska Bostäder

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Bostäder

PRESSINBJUDAN JÄRVAVECKAN: Allmännyttans jättar livecoachade på scen ”Hjälp oss att bygga mer och billigare!”21.5.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

När konjunkturen dyker, räntor och inköpspriser är fortsatt höga och kalkylerna är näst intill omöjliga att få ihop, fortsätter allmännyttan i Stockholm ändå att bygga staden. Hyresrätt för hyresrätt. Men hur blir bostadsbolagen ännu bättre? Hur kan byggkostnaderna pressas och byggtiderna kortas för att möta stockholmarnas behov av fler och prisvärda bostäder? Nu sätter sig tre av allmännyttans jättar, Svenska Bostäder, Stockholmshem och Familjebostäder, på scenen för att bli utmanade av experter – inför publik och direktsända kameror.

Svenska Bostäder säger "Hej granne!" på trädgårdsmässan21.3.2024 15:52:18 CET | Pressmeddelande

Svenska Bostäder är med i balkongutställningen under Nordiska trädgården. Temat är "Hej granne!" - Vi vill uppmuntra till att våga ta kontakt med sin granne, säger Susanne Tornström Dominguez och Charlotta Josefsson, som kommit med idén till balkongen. Medverkan på balkongutställningen är ett medarbetarinitiativ för att med glädje och blommor sprida budskapet om att trygghet i bostadsområden börjar med ett enkelt hej!

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye