Glasbranschföreningen

Rösta på dina favoriter i tävlingen om ”Sveriges bästa glasbyggnadsprojekt”

Dela

Priserna Glaspriset och Glaspärlan är instiftade för att uppmärksamma projekt där användningen av glas tydligt har bidragit till att uppfylla arkitektoniska, funktionella, innovativa och hållbara kvaliteter. Det kan vara alltifrån en hel byggnad i glas till en tekniskt avancerad glasdetalj. Nu kan du rösta på dina favoriter i tävlingen.

Priserna (statyetterna) för Glaspriset och Glaspärlan
Glaspriset och Glaspärlan 2024 avgörs på Nordbygg i april

Rösta på dina favoritprojekt

Juryn nominerar fyra finalister i respektive kategori – Glaspriset och Glaspärlan – och utser vinnarna (detta sker på stora scenen på Nordbygg i Stockholm 25 april). Men alla bidrag som skickats in presenteras på Glasbranschföreningens webbplats och deltar i tävlingen om att bli "publikens favorit".

Rösta – Glaspriset 

Rösta – Glaspärlan

Omröstningen avslutas 24 april kl. 17.00 och vinnarna tillkännages på webbplatsen och i Glasbranschföreningens monter C10:41 på Nordbygg kl. 16:00 (i anslutning till den riktiga prisutdelningen).

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Priserna (statyetterna) för Glaspriset och Glaspärlan
Glaspriset och Glaspärlan 2024 avgörs på Nordbygg i april
Ladda ned bild

Länkar

Om oss

Glasbranschföreningen (GBF) är en bransch- och arbetsgivarorganisation för företag verksamma inom glasmästeri, bilglasmästeri, glas- och metallentreprenad och konstinramning i Sverige. Föreningen har ca 500 medlemsföretag och arbetar bland annat med utbildning, arbetsgivarverksamhet, kvalitetssäkring och auktorisation. Glasbranschföreningen följer och driver centrala frågor för medlemsföretagen och ger även ut branschtidningen Glas.

Följ Glasbranschföreningen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Glasbranschföreningen

Sjustjärnan vinner Glaspriset 202425.4.2024 16:14:09 CEST | Pressmeddelande

– Vi är jätteglada och mycket stolta över att projektet som vi jobbat med i flera år får den här uppskattningen. Dessutom är det extra roligt att det sker i så hård konkurrens med de andra tävlingsbidragen, säger Daniel Hohenthal, chefsarkitekt, och framhåller att det är många medarbetare på Kanozi Arkitekter, samt leverantörer och entreprenörer, som i tät samverkan uppfört E.ons nya huvudkontor i Malmö som nu är en arbetsplats för 1 500 personer.

NORDBYGG: Stort utbud av föreläsningar på Glasscenen21.2.2024 07:15:00 CET | Pressmeddelande

Dagarna 23–26 april 2024 möts hela samhällsbyggarbranschen på Stockholmsmässan i Älvsjö för att kraftsamla, nätverka och utbyta erfarenheter. Samt uppdatera sig på produktnyheter förstås! På Glascenen i Glasbranschföreningens monter C10:41 håller vi seminarier om aktuella ämnen och frågeställningar. Föredragen om 30 minuter ges tre gånger om dagen. Ett koncept som är tänkt att passa mässbesökarna som vill hinna med mycket på en dag.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye