Sparbanken Syd

Sparbanken Syd delägare i Mäklarna Ekström & Co

Dela

Sparbanken Syd går in som delägare i den lokala fastighetsmäklaren Mäklarna Ekström & Co. Två företag med stark lokal förankring i Skåne skapar mervärde och ökad kundnöjdhet för sina respektive kunder. Ambitionen är att öka synligheten och bredda våra verksamheter i Skåne.

Bild på en lägenhet med öppen balkongdörr.
Sparbanken Syd går in som delägare i Mäklarna Ekström & Co.

Både Sparbanken Syd och Mäklarna Ekström & Co har en lång och stolt historia, utöver det är värdegrunderna lika med fokus på engagemang och socialt ansvarstagande.

Sparbanken Syd kommer att tillträda som ägare under första kvartalet 2024 och ser fram emot det kundvärde som medarbetarna inom respektive organisationer kan skapa framöver.

Vid frågor eller mer information, vänligen kontakta:

Johanna Stridh, Chef Hållbarhet, Affärsutveckling och Kommunikation
Tel: 0411-822181, johanna.stridh@sparbankensyd.se

Om Sparbanken Syd

Sparbanken Syd är Sveriges äldsta och enda helt självständiga sparbank. I stället för ägare har vi huvudmän utan utdelningskrav. Därför kan vi återinvestera vår vinst för att skapa värde för våra kunder, deras verksamhet och samhället i stort. Vi inspirerar och coachar människor till en god ekonomihälsa genom ett brett erbjudande av finansiella tjänster, som tillhandahålls av professionella och engagerade rådgivare. Vi är 160 medarbetare på nio kontor runt om i Skåne och vi träffas gärna digitalt eller fysiskt.

Vi är utsedda till 2024 års Karriärföretag och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Läs mer på sparbankensyd.se

Kommunikation- och marknadschef
Anna Björksten, telefon: 0411-82 21 35, e-post: anna.bjorksten@sparbankensyd.se

Följ Sparbanken Syd

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sparbanken Syd

Sparbanken Syds lanserar 2023 års hållbarhetsrapport9.4.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under 2023 har Sparbanken Syd tagit stora steg framåt och genomfört en rad aktiviteter och flertalet initiativ med bankens uppsatta hållbarhetsmål för ögonen. Bland annat fortsätter man banken vi att aktivt arbeta för ett samhällsengagemang som sträcker sig långt bortom bankvärlden och har lagt stort fokus på att främja hållbarhetsarbetet kring bankens kundlöfte som innebär att hjälpa kunder att ha kunskap och kontroll över den egna vardagsekonomin, och det som Sparbanken Syd kallar för en god ekonomihälsa.

Sparbanken Syds frivilliga förtidsinlösen av utestående förlagslån8.1.2024 10:02:00 CET | Pressmeddelande

Sparbanken Syd (”Banken”) offentliggör härmed att Banken den 1 februari 2024 kommer att genomföra en förtida inlösen av det SEK 150 000 000 förlagslån med ISIN SE0011869585 som Banken den 1 februari 2019 utgivit under Bankens MTN-program (“Förlagslånet”). Inlösen har godkänts av Finansinspektionen. I enlighet med villkoren för Förlagslånet sker återbetalning med ett pris per förlagsbevis motsvarande nominellt belopp med tillägg för upplupen ränta. Betalning kommer att ske till de personer som är registrerade som fordringshavare hos Euroclear Sweden på avstämningsdagen den 25 januari 2024. I samband med inlösen kommer Förlagslånet avnoteras från Nasdaq Stockholm, med sista dag för handel den 22 januari 2024.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye