Sparbanken Syd

Sparbanken Syd ger kunderna tillgång till Apple Pay

Dela

Sparbanken Syd lanserar idag Apple Pay till sina kunder - ett säkrare och mer tryggt sätt att betala. Apple Pay hjälper kunderna undvika att lämna över sitt betalkort till någon annan, trycka på fysiska knappar eller växla kontanter – samtidigt som tjänsten använder kraften i iPhone för att skydda varje transaktion som kunderna genomför.

Sparbanken Syd lanserar Apple Pay.
Sparbanken Syd lanserar Apple Pay.

Kunderna håller helt enkelt sin iPhone eller Apple Watch nära en betalterminal för att göra en kontaktlös betalning. Varje Apple Pay-köp är säkert eftersom det autentiseras med Face ID, Touch ID eller enhetens lösenkod, samt en unik dynamisk säkerhetskod. Apple Pay accepteras i livsmedelsbutiker, apotek, taxibilar, restauranger, kaféer, butiker och på många fler platser.

Kunderna kan också använda Apple Pay på iPhone, iPad och Mac för att göra snabbare och bekvämare köp i appar eller på webben utan att behöva skapa konton eller skriva in leverans- och faktureringsinformation upprepade gånger. Apple Pay gör det enklare att betala för bland annat mat- och matleveranser, online shopping, transport och parkering. Apple Pay kan också användas till att göra betalningar i appar på Apple Watch.

Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När kunder använder ett kredit- eller betalkort med Apple Pay lagras inte de faktiska kortnumren på enheten eller på Apples servrar. I stället tilldelas ett unikt enhetskontonummer, krypteras och lagras säkert i Secure Element, ett certifierat chip som är branschstandard och utformat för att lagra betalningsinformationen på ett säkert sätt på enheten.

Apple Pay är enkelt att ställa in. På iPhone öppnar du helt enkelt appen Wallet, trycker på + och följer stegen för att lägga till Sparbanken Syds betal- och kreditkort.

När en kund lägger till ett kort på iPhone, Apple Watch, iPad och Mac kan de börja använda Apple Pay på den enheten direkt. Kunderna kommer att fortsätta att få alla belöningar och förmåner som erbjuds av Sparbanken Syds betal- och kreditkort.

För mer information om Apple Pay, besök: apple.com/apple-pay/

För mer information om Sparbanken Syd, besök gärna vår hemsida sparbankensyd.se

Om Sparbanken Syd

Sparbanken Syd är Sveriges äldsta och enda helt självständiga sparbank. I stället för ägare har vi huvudmän utan utdelningskrav. Därför kan vi återinvestera vår vinst för att skapa värde för våra kunder, deras verksamhet och samhället i stort. Vi inspirerar och coachar människor till en god ekonomihälsa genom ett brett erbjudande av finansiella tjänster, som tillhandahålls av professionella och engagerade rådgivare. Vi är 160 medarbetare på nio kontor runt om i Skåne och vi träffas gärna digitalt eller fysiskt.

Vi är utsedda till 2024 års Karriärföretag och en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.

Läs mer på sparbankensyd.se

Kommunikation- och marknadschef
Anna Björksten, telefon: 0411-82 21 35, e-post: anna.bjorksten@sparbankensyd.se

Följ Sparbanken Syd

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Sparbanken Syd

Sparbanken Syds lanserar 2023 års hållbarhetsrapport9.4.2024 09:00:00 CEST | Pressmeddelande

Under 2023 har Sparbanken Syd tagit stora steg framåt och genomfört en rad aktiviteter och flertalet initiativ med bankens uppsatta hållbarhetsmål för ögonen. Bland annat fortsätter man banken vi att aktivt arbeta för ett samhällsengagemang som sträcker sig långt bortom bankvärlden och har lagt stort fokus på att främja hållbarhetsarbetet kring bankens kundlöfte som innebär att hjälpa kunder att ha kunskap och kontroll över den egna vardagsekonomin, och det som Sparbanken Syd kallar för en god ekonomihälsa.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye