Taysta

Här är de nominerade till "Årets matinfluencer 2024"

Dela

De nominerade till "Årets Matinfluencer 2024", vinnaren presenteras den 15 mars 2024. Redan över 3000 röstande.  

Tre influencers som är nominerade till årets matinfluencer
Nomineringar till årets matinfluencer Eline Ekström

Idag cirkulerar en mängd duktiga matkreatörer på våra sociala medier, och Taystas utmärkelse av Årets matinfluencer syftar till att lyfta fram utvalda profiler som skapar inspirerande, lättillgängligt och underhållande matcontent. Bland de nominerade finns både stora och välkända namn som Camilla Hamid, Zeina Mourtada och Johan Hedberg, men också nyare profiler som trendat det senaste, exempelvis Liam Mellberg (flottig_studentmat) och Khadjia Mohamud (Årets Svenska Måltidslitteratur 2023).

De nominerade är utvalda av Taystas medarbetare utifrån data från vilka som trendar på sociala media samt olika parametrar som bland annat antal följare och aktuell aktivitet. Vinnaren utses via en omröstning på taysta.se. Taysta är en av Sveriges största portaler för mat- och dryckesevent med 2 miljoner besökare per år samt 100 000 medlemmar.

De som är med och röster har även chansen att vinna presentkort till matlagningskurser med influencer värde 3000 kr. Matlabb med Liam Mellberg eller afrikansk matlagningskurs med Khadija Mohamud, är några av de event som vinnaren kan plocka hem.

De nominerade är:

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om oss

Hemmet för mat- och dryckälskaren.

Taysta är en plats skapad av branschen, för branschen. En plats där mat och dryckeskreatörer och experter kan skapa nya relationer, upplevelser och få idéutbyte.

Vår vision är att samla branschen på ett och samma ställe och tillsammans skapa nya, spännande och unika upplevelser. 

Taysta är ett innovationsinitiativ av dryckesexperter och kockar i branschen.

Följ Taysta

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Taysta

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye