Taysta

Sökes: Professionell Restauranggäst

Dela

Matälskare runt om i Sverige har nu chansen att äntligen kunna livnära sig på sitt stora intresse - att äta mat på restaurang. Nu söker Taysta, mötesplatsen för gastronomiälskare, Sveriges bästa restauranggäst. Det här är drömjobbet för en äkta foodie.

Max Forsberg Taysta

Vi letar efter någon som känner sig som fisken i vattnet på restaurang, älskar att utforska god mat, är utåtriktad och social samt har ett öga för detaljer. Vi prioriterar passion och intresse framför tidigare erfarenhet. Som professionell restauranggäst kommer du få betalt för att ge dig ut på turné i Sveriges restaurangvärld och njuta av god mat och dryck. 

“Det här är en helt unik möjlighet för foodies och matälskare att ta sig an olika restauranger och verkligen lära sig mer om fotografering, storytelling och så klart mat.” säger Patrik Wengberg, Kommunikationsansvarig på Taysta.

“Foto- samt redigeringsvana är meriterande, men främst söker vi en person med ett personligt och kreativt uttryck.”

Vi välkomnar arbetsansökningar från dig som är över 18 år och utlovar ett spännande uppdrag med god mat och flexibla arbetstider.

Ansökningar för tjänsten är öppna fram till den 28:e juni 2024. Vi hoppas den nyanställde är extra hungrig, då lönen kommer att spegla dess aptit. 

Över 2000 ansökningar

Det här drömjobbet har lockat många arbetssökande. Bara på drygt en vecka har vi mottagit över 2000 ansökningar.

"Att det var många som skulle söka det här jobbet var från början uppenbart, men vi föreställde oss aldrig denna anstormning. Det kommer att ta några veckor efter sista ansökningsdagen att gå igenom alla ansökningar."

Primärt ansvar

-Äta på restaurang

Arbetsuppgifter
- Välja ut fotovänliga maträtter och drycker på restaurang
- Avnjuta god mat och dryck

- Fotografera restaurang, maträtter och dryck

Utbildning

- Ej nödvändigt

Se jobbannonsen här

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Max Forsberg
Max Forsberg
Ladda ned bild
Max Forsberg
Max Forsberg
Ladda ned bild
Max Forsberg
Max Forsberg
Ladda ned bild

Länkar

Taysta

Taysta är mötesplatsen för gastronomiälskare. Vår vision är att samla branschen på ett och samma ställe; kockar, krögare, bryggare och dryckesexperter, och tillsammans skapa nya och unika mat- och dryckesupplevelser. Taysta är ett innovationsinitiativ av restaurangbranschen.

Följ Taysta

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Taysta

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye