Taysta

Matlagningskurs med Khadija Mohamud - en av Sveriges största matinfluencers

Dela

Vårens stora event är på ingång med matkreatören Khadija Mohamud. Vi slår upp dörrarna till Taysta Östermalm. Här dukas det upp med fantastiska smaker från olika afrikanska kök med härliga färgglada råvaror.

En bild på Khadija Mohamud på en matlagningskurs i Stockholm med Taysta
Max Andersson

Khadija Mohamud är en av Sveriges främsta matinfluencer med stor följarskara på Instagram och sin egen matblogg Khadijaskitchen.se. Hon har skrivit två kokböcker under 2021 och 2022, och 2023 vann hon Svenska Måltidsakademiens pris.

Den 4 maj kl 16:00 bjuder Khadija in till ett roligt, inspirerande och lärorikt matevent på Taysta Östermalm i Stockholm. Deltagarna kommer tillsammans med Khadija laga mat med inspiration från Afrika, bland annat Etiopien, Somalia och Eritrea.

Khadija Mohamud har via sina sociala plattformar och hyllade kokböcker inspirerat och introducerat följare för smaker från världens alla hörn.

Vill du vara med på eventet? Vänligen kontakta kommunikationsansvarig.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Om oss

Hemmet för mat- och dryckälskaren.

Taysta är en plats skapad av branschen, för branschen. En plats där mat och dryckeskreatörer och experter kan skapa nya relationer, upplevelser och få idéutbyte. Vår vision är att samla branschen på ett och samma ställe och tillsammans skapa nya, spännande och unika mat och dryckesupplevelser. Taysta är ett innovationsinitiativ av dryckesexperter och kockar i branschen.

Följ Taysta

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Taysta

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye