Alecta Fastigheter hyr ut 322 kvm till God Assistans

Dela

Ett nytt hyresavtal har tecknats med God Assistans om att flytta in i våra kontorslokaler i Solna Centrum från och med 1 maj 2024. Avtalet är om 322 kvm.

Lokalerna kommer framför allt nyttjas av koncernens lednings- och stödfunktioner eftersom de anställda personliga assistenternas arbetsplatser är hos brukarna. God Assistans hamnar i sällskap med flera andra aktörer verksamma inom vård och omsorg eftersom Solna Centrum under senare år kommit att bli ett kluster för denna typ av verksamheter.

-God Assistans har ett affärslöfte och en verksamhet som gör skillnad på riktigt. Vi är otroligt glada över att de väljer att bedriva sin fina verksamhet i våra lokaler och ser fram emot att erbjuda dem ett varmt värdskap, säger Emellie Brink, Kund- och Fastighetschef i Solna Centrum.

-Vi ser väldigt mycket fram emot att få flytta in i nya, fräscha lokaler i maj. Efter att under en tid ha haft verksamheten förlagd på kontorshotell ser vi fram emot att få samla vår stockholmsbaserade personal på ett eget kontor, säger Fredrik Sjögren koncernchef God Assistans

Från Alecta Fastigheter har uthyrare Therese Agerbjer ansvarat för avtalsförhandlingen.

Solna Centrum ägs och förvaltas av Alecta Fastigheter sedan 1 februari 2022. Här finns förutom kontorsytor om cirka 23 000 kvm, ett brett utbud av butiker, restauranger, livsmedel, vård och service för att möta Solnabornas behov i vardagen.

Kontakter

Alecta Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag och ett av de största i Sverige. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda drygt 52 miljarder ska växa de kommande åren. Vi är långsiktiga, framtidsorienterade och arbetar varje dag med att skapa framtidsvärde genom att lyfta människor, verksamheter och städer och ge god avkastning till Alectas pensionssparare

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

Pontus Frithiof öppnar restaurang hos Alecta Fastigheter i Nacka Strand19.6.2024 16:36:52 CEST | Pressmeddelande

Krögaren och restaurangentreprenören Pontus Frithiof tar ytterligare kliv in i Nacka Strand och öppnar en ny restaurang. Det blev klart under onsdagen (19/6) när fastighetsägaren Alecta Fastigheter och Pontus Frithiof signerade ett hyresavtal som gäller en lokal om cirka 900 kvadratmeter. Exakt vilket typ av restaurangkoncept det blir presenteras efter sommaren, men Pontus Frithiof kan redan nu avslöja att det blir en helt ny typ av verksamhet i Pontus Group med inspiration från USA:s västkust. Ett tema som kommer att gå igen i såväl inredning som utbud. Öppning beräknas kunna ske i början av 2025.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye