Friskis&Svettis

Ett växande Friskis intar Ängelholm

Dela

Friskis fortsätter att expandera och välkomna ännu fler att hitta sin grej inom träningen. Nu samlas träningsaktören till årsstämma i Ängelholm för att gemensamt spänna bågen inför framtiden.

Marcus Palmqvist © All rights reserved (nedladdning tillåten)

– Nästan 8 av tio svenskar känner till Friskis men alla vet nog inte allt spännande vi har på gång. Åtta föreningar öppnar helt nya anläggningar i år och tio ska utöka sina befintliga lokaler, säger Janna Hellerup Ulvselius, generalsekreterare på Friskis&Svettis.  

När Friskis nu samlas för den 46:e årsstämman i ordningen står frågor om hur Friskis kan erbjuda mer träning på platser där människor bor och jobbar, högst upp på dagordningen. Stämman pågår den 15-17 mars på hotell Hus 57. 

– Jag har varit generalsekreterare i ganska precis ett år och slås fortfarande av nyfikenheten och viljan att hela tiden utveckla träningen så att fler ska kunna utmana sig själva i den. Och hitta sin grej, fortsätter Janna Hellerup Ulvselius.   

Bodil Nordkvist är verksamhetschef i Friskis Ängelholm och ser fram emot att stå värd för årsstämman 2024. Förberedelserna har pågått länge. 

– Det är roligt att välkomna hela Friskis till oss just nu. Vi har drygt 300 fler medlemmar än vid samma tid förra året och fortsätter att växa. Vårt nyrenoverade gym lockar fler, särskilt yngre medlemmar, vilket är kul, säger hon.

Förutom att stå värd för årsstämman bygger Friskis Ängelholm nu en ny anläggning på 600 kvm  i Munka Ljungby. Det blir föreningens tredje anläggning, som öppnar 1 januari 2025. 

Årsstämman är idrottsföreningens högsta beslutande organ där bland annat Friskis&Svettis Riks styrelse utses. 

För mer information 

Janna Hellerup
Generalsekreterare Friskis&Svettis
+46 73 564 89 77

Bodil Nordkvist
Verksamhetschef Friskis&Svettis Ängelholm
bodil@agh.friskissvettis.se

Nyckelord

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye