Lifeline Entertainment

VI HAR EN PREMIÄR I PÅSKÄGGET - BRYNOLF & LJUNG INTAR NEW YORK!

Dela

I ett möte mellan magi och verklighet skapar Lifeline Entertainment historia med att sätta upp en svenskproducerad föreställning med endast svenskar som uppträder på en fast scen i New York City. Den 1 april är det premiär för Brynolf & Ljung - STALKER på Broadway.

Brynolf & Ljung tar New Yorkborna med storm. Om fem dagar har de premiär för sin show Stalker på Broadway.
Brynolf & Ljung tar New Yorkborna med storm. Om fem dagar har de premiär för sin show Stalker på Broadway. Foto Jeremy Daniel

Stunden är nu här och vi kunde inte vara mer stolta över att producera Brynolf & Ljung - STALKER på Broadway. En show med mindblowing tricks, som redan efter 1 veckas preview-föreställningar fått rungande applåder och stående ovationer. Nu gör Brynolf & Ljung sig redo för den stora premiären 1 april.
 
- En vecka in i previews och ryktet har redan börjat sprida sig med fullsatt varje föreställning. Det känns helt overkligt faktiskt, säger Jonas Ljung.

Under ledning av den framstående regissören Edward af Sillén, tar Brynolf & Ljung publiken på en spännande resa genom illusionernas värld, där gränsen mellan verklighet och fantasi suddas ut. Det är en spektakulär upplevelse som fångar hjärtan och sinnen, en resa vars slutpunkt är lika mystisk som dess början.

Detta historiska ögonblick förstärks ytterligare av att de världsledande magikerna Penn & Teller stolt presenterar Brynolf & Ljungs föreställning Stalker på nordamerikansk mark. Med deras banbrytande inflytande och respekterade expertis, garanteras en kväll fylld med förundran och oväntade överraskningar.

Vill du veta mer, följ #StalkershowNYC på Instagram.

Premiärdag: 1 april 2024 
Spelar på: New World Stages 340W 50th St, New York, NY 10019, USA

Nyckelord

Kontakter

Michael HenrikssonProducent Lifeline

Lasse KarlssonProducent Lifeline

Bilder

En vecka in i prewiws och ryktet har redan börjat sprida sig med fullsatt varje föreställning. Det känns helt overkligt faktiskt, säger Jonas Ljung.
En vecka in i prewiws och ryktet har redan börjat sprida sig med fullsatt varje föreställning. Det känns helt overkligt faktiskt, säger Jonas Ljung.
Ladda ned bild

Länkar

Lifeline är produktionsbolaget med hjärta för utveckling av karriärer och varumärken inom nöjesindustrin. Med klienter som bland andra Pernilla Wahlgren, Jonas Gardell, Brynolf & Ljung, Bo Kaspers Orkester med många fler når vi ut till över 100 000-tals biljettköpare per år.

1997 startade Lifeline sin verksamhet i lokalerna på Linnégatan 89 i Stockholm. Från början var bolaget inriktade på management-verksamhet och uthyrning av studio för artister och producenter. Sedan dess har verksamheten utvecklats och från 2009, arbetar Lifeline som exekutiv producent inom  humor-, musik-, teater-, och liveföreställningar i alla dess former på konserthus, festivaler och arenor runt om i Norden.

Följ Lifeline Entertainment

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Lifeline Entertainment

”En konsertkväll med Ernman, Tolstoy & Ahlin” åker på höstturné och bjuder på en glädjefylld musikfest16.4.2024 15:25:01 CEST | Pressmeddelande

Tre framstående kvinnor med imponerande meriter och erfarenheter inom sina respektive områden går samman för att erbjuda en minnesvärd och unik konsertupplevelse. Svenska operastjärnan och Melodifestival-vinnaren Malena Ernman, den strålande multiinstrumentalisten Tina Ahlin och den framstående jazzstjärnan Viktoria Tolstoy kommer att slå sig samman för att skapa en oförglömlig musikalisk konsert med en glimt i ögat.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye