Alecta Fastigheter utmanar coworking – startar Flexiwork med Flexitainment

Dela

Idag presenterar Alecta Fastigheter det nya konceptet Flexiwork som utmanar landets coworking-aktörer. Med Flexiwork tar Alecta Fastigheter full frihet till en helt ny nivå genom att avtalen är flexibla och antalet lösningar för kunderna är obegränsade. Flexitainment är ett aktivitetsprogram som ska samla de som är i huset i workshops, föreläsningar, minikonserter, provsmakningar, öppen pitchscen och annat som med tiden utvecklas tillsammans med kunderna in i framtidens mötesplatser.

Alecta Fastigheter Flexiwork

Första implementeringen av Flexiwork kommer att ske i fastigheten Regina i Göteborg och verka under namnet Flexiwork Hovet. Näst på tur är en annan göteborgsfastighet, Vi på hörnet, i korsningen Folkungagatan/Stampgatan, under namnet Flexiwork Kollektivet.

På sikt ska Flexiwork finnas på fler platser där Alecta Fastigheter verkar.           

- Vi skapar ett kontorsvaruhus och ger våra kunder möjlighet att på ett enkelt sätt och utifrån sina specifika behov, till och med dagsform, välja mellan ett stort och varierat utbud av service och tjänster. Flexibiliteten finns i till exempel avtalslängd, vilken typ av arbetsplats man önskar för dagen, vilka kunskapshöjande aktiviteter man vill delta i, eller vad man vill skapa i den kreativa ateljén. Flexibiliteten och tillgängligheten ska tillsammans leverera en hög grad av kundnytta, säger Lena Boberg VD på Alecta Fastigheter. 

Vad som exakt ska ingå Flexitainment är upp till hyresgästerna att bestämma. Snart inleder Alecta Fastigheter en digital kampanj där de låter kontorshyresgäster i Göteborg sätta aktivitetskalendern. I kampanjen ”Stretchade, skruvade och flexiga idéer sökes” får vem som helst ge förslag som de skulle vilja se i aktivitetskalendern.  

- Vi tror att många individer mår bra och utvecklas av gemenskap och erfarenhetsutbyte. Vi nöjer oss inte med att medlemmarna är under samma tak, utan satsar på aktiviteter som ger en bra mix av nice to know, good to know och ren underhållning för att knyta ihop de som finns i och runt platsen, säger Anna-Maria Kääriä försäljning och marknadschef på Alecta Fastigheter

Den digitala kampanjen startar senare i april och kommer pågå i cirka tre veckor. 15 maj när Flexiwork öppnar i Regina lovar Alecta Fastigheter att några av förslagen ska synas och att det blir Flexival  i fastigheten på Rosenlundsgatan.

För ytterligare frågor kontakta:
Anna Fager Persson, ansvarig extern kommunikation Alecta Fastigheter 0709-803209 

Kontakter

Bilder

Om Alecta Fastigheter

Alecta Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag och ett av de största i Sverige. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda drygt 52 miljarder ska växa de kommande åren. Vi är långsiktiga, framtidsorienterade och arbetar varje dag med att skapa framtidsvärde genom att lyfta människor, verksamheter och städer och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye