Bonnier News

Dubbla vinster till Bonnier News i WAN-IFRA’s prestigefyllda tävling

Dela

Bonnier News prenumerationspaketering +Allt har i WAN-IFRA’s prestigefyllda tävling Digital Media Awards Europe vunnit i kategorin Best Digital Subscription/Reader Revenue Project. Dessutom prisas Bonnier News annonssamarbete med Hjärt-Lungfonden med en vinst i kategorin Best Native Advertising Campaign.

+Allt lanserades för drygt ett år sedan och har i dag drygt 210 000 prenumeranter. Satsningen, som tidigare i våras belönades för Årets läsaraffär i Årets Dagstidning, prisas nu med vinst i Digital Media Awards Europe, som delas ut av branschorganisationen WAN-IFRA.

– Det känns mycket bra att denna produkt som är så uppskattad av marknaden också prisas i detta sammanhang. +Allt är en viktig del av Bonnier News strategi framåt och en nyckelkomponent i att låta fler ta del av mer. Jag tror och hoppas att mycket av det vi gör nu kommer vara banbrytande för hela branschen, säger Alexander Lydecker, CCO på Bonnier News.

Bonnier News vinner också i kategorin "Best Native Advertising Campaign" för ett samarbete med Hjärt-Lungfonden, ett projekt som bland annat bestod av en native-kampanj som innehöll artiklar och TV kombinerat med en unik integrerad lösning för Swish-gåvor.

Nu väntar en global final i samband med WAN-IFRA World News Media Congress i Köpenhamn 27 maj, där +Allt och Hjärt-Lungfonden tävlar mot vinnarna från de andra kontinenterna.

Kontakter

Bilder

Med över 2.000 journalister är Bonnier News Sveriges ledande nyhetsaktör och Nordens största mediekoncern. Bland våra cirka 200 varumärken finns en rad av Sveriges största och mest välkända tidningar. Vår journalistik når varje dag ut till en publik bestående av 6 miljoner läsare, användare, lyssnare och tittare. Vi är stolta förvaltare av familjen Bonniers tradition av oberoende publicistik sedan 200 år och har deras uppdrag att förädla och utveckla vår roll i det svenska samhället.

Följ Bonnier News

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bonnier News

Bonnier News lanserar podden Krimstad – kända kriminalfall från hela Sverige9.4.2024 13:00:00 CEST | Pressmeddelande

I dag är det premiär för Bonnier News nya podcast Krimstad, som utifrån ett lokalt perspektiv berättar om några av de senaste årens mest uppmärksammade kriminalfall. Krimstad skapas av lokaltidningsreportrarna som var med och bevakade fallen. – I Krimstad kan vi förena kraften i den lokala närheten med möjligheten att sprida dessa historier till fler, säger Viktor Ahldén, producent i centrala poddteamet på Bonnier News.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye