Linköpings kommun

Pressinbjudan: Ullevileden - etapp 2

Dela

Välkommen till en pressträff där Stefan Erikson (M), kommunalråd och ordförande i samhällsbyggnadsnämnden berättar om nästa etapp av Ullevileden.

Ullevileden är en ny väg som byggs ut för att förbättra framkomligheten i Linköping. Vägen kommer att koppla samman västra och östra delen av norra Linköping och avlasta Kallerstadsleden, Tornbyvägen och Norrköpingsvägen. Ullevileden började byggas vid årsskiftet 2023/2024 och beräknas vara färdig till sommaren 2026.

Nu är det dags att berätta om etapp 2 i projektet.

Tid: Fredag 26 april kl 09.00

Plats: https://maps.app.goo.gl/j3MzMFDrB5XLim1r5, parkering sker vid Ludvigsbergsgatan (https://maps.app.goo.gl/XeRj4sJomALCaDod8)

Medverkande: Stefan Erikson (M), kommunalråd och ordförande i samhällsbyggnadsnämnden Linköpings kommun, samt Erik Svanäng, platschef Mark & Energibyggarna, entreprenör för etapp 2.

Media hälsas välkomna att delta. Anmäl ert deltagande till nyheter@linkoping.se

Kontakter

Länkar

Linköping är Sveriges femte största kommun och en av de mest expansiva, med drygt 165 000 invånare. Under devisen "Linköping - där idéer blir verklighet" fortsätter staden att växa och attrahera nya invånare och verksamheter. Linköpings universitet är ett av landets högst rankade och universitetssjukhuset utför specialistsjukvård på både regional och nationell nivå. I Linköping finns många småföretag, flera stora ledande teknikföretag med utvecklingskraft samt skarpa start-ups som tillför spets och nytänkande.

Följ Linköpings kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Linköpings kommun

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye