Tekniska verken i Linköping

Conny Udd på plats som ny vd på Tekniska verken

Dela

Idag, torsdagen den 2 maj, tillträder Conny Udd som ny vd och koncernchef för Tekniska verken i Linköping AB (publ). 

Conny Udd, vd Tekniska verken
Conny Udd, vd Tekniska verken Foto: JFalk

– Jag välkomnar varmt Conny Udd som ny vd. Conny är en värderingsdriven ledare som dessutom har en gedigen kunskap om energibranschen, vilket är en väldigt värdefull kombination för Tekniska verken i arbetet framåt. Jag är trygg i att han kommer att leda bolaget vidare på ett framgångsrikt sätt, säger Maria Almesåker, ordförande Tekniska verken.

– Det känns fantastiskt roligt att vara här. Under våren har jag börjat sätta mig in i verksamheten och ser fram emot att nu komma igång på riktigt med mitt nya uppdrag – jag är fylld av energi och ambitioner för Tekniska verkens räkning, säger Conny Udd, vd Tekniska verken.

Internt överlämnas stafettpinnen fredagen den 3 maj, under en aktivitet som livesänds inom koncernen för att så många medarbetare som möjligt ska kunna ta del av den.

Conny Udd kommer närmast från Sweco där han var chef för division Energy & Industry i Sweco Sverige. Han har även haft olika ledande roller inom Rejlers Sverige.

Tidigare pressmeddelande: Conny Udd ny vd och koncernchef för Tekniska verken

För vidare information, kontakta gärna:

Conny Udd, vd och koncernchef Tekniska verken i Linköping AB (publ)
Telefon: 013-30 88 02
E-post: conny.udd@tekniskaverken.se

Maria Almesåker, styrelseordförande Tekniska verken i Linköping AB (publ)
Telefon: 070-144 93 54
E-post:  maria.almesaker@tekniskaverken.se  

Tekniska verkens pressjour
Telefon: 013-20 91 40
E-post: press@tekniskaverken.se

Nyckelord

Bilder

Portträtt av Conny Udd, liggande format på bilden
Conny Udd, vd Tekniska verken
Ladda ned bild
Porträtt av Conny Udd, stående format på bilden
Conny Udd, vd Tekniska verken
Ladda ned bild
Portträtt av Conny Udd kvällstid med Gärstadverket i bakgrunden
Conny Udd, vd Tekniska verken
Ladda ned bild

Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra 211 000 privat- och företagskunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. Vi erbjuder tjänster inom elnät och elhandel, avfall, biogas, effektiva energilösningar, vatten och avlopp, fjärrvärme, fjärrkyla, bredband, belysning och laddlösningar. Välkommen att läsa mer på tekniskaverken.se - http://tekniskaverken.se/ Tekniska verken i Linköping AB (publ) Box 1500 581 15 Linköping Besöksadress: Brogatan 1 Presskontakt: 013-20 91 40 Växel: 013-20 80 00

Följ Tekniska verken i Linköping

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Tekniska verken i Linköping

FossilEye redo för skarpt läge – i sommar mäts plasten hos Tekniska verkens avfallskunder5.6.2024 08:00:00 CEST | Pressmeddelande

Idag börjar den mobila anläggningen FossilEye att sommarjobba med autentiskt avfall. Efter en genomförd pilotturné med testavfall i tre svenska kommuner under vintern, ska FossilEye gå i drift under fem veckor i sommar på Gärstad i Linköping. Att sortera plast är därmed på väg att bli en win-win affär: kunder med verksamhetsavfall som satsar på återvinning ska betala mindre – samtidigt som koldioxidutsläppen minskar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye