Alecta Fastigheter AB

Inbjudan till visning och presentation av Alecta Fastigheters nya coworking Flexiwork.

Dela

Visningen kommer att ske i samband med öppningen av den första enheten Flexiwork Hovet som sker 15 maj i fastigheten Regina i Göteborg.

På plats för att berätta mer om satsningen Flexiwork finns Alecta Fastigheters vd Lena Boberg, som också kommer berätta historien bakom platsen och namnet Regina.   
  
Jessica Hansson, platsansvarig på Flexiwork Hovet, kommer tillsammans med Florence Cardell att ta med dig på en rundvandring i lokalerna och berätta och visa upp de tjänster som finns och planeras inom ramen för Flexiwork.   

Samtidigt som pressvisningen startar öppnar även Flexivalen, en tredagars festival där Alecta Fastigheter ger smakprov på aktiviteter, mat och dryck och service som kommer finnas i Flexiwork Hovet framöver. Efter pressvisningen är du varmt välkommen att stanna kvar och uppleva Flexivalen. 
Föranmälan krävs och du anmäler dig här: Flexivalen dag 1 (confetti.events)  

Vill du intervjua någon utav talarna eller aktörerna som medverkar under Flexivalen ber vi dig föranmäla det till oss i förväg. anna.fagerpersson@alecta.se  

Plats för pressvisning: Fastigheten Regina, Hvitfeldtsplatsen 7 i Göteborg 

Datum & tid: Onsdag 15 maj klockan 8.45-9.45 (med möjlighet att stanna kvar resten av dagen och uppleva Flexivalen).  

Föranmälan krävs. O.s.a till anna.fagerpersson@alecta.se senast 10 maj.  

Mer info om Flexiwork: Flexiwork

Kontakter

Om oss

Alecta Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag och ett av de största i Sverige. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda drygt 52 miljarder ska växa de kommande åren. Vi är långsiktiga, framtidsorienterade och arbetar varje dag med att skapa framtidsvärde genom att lyfta människor, verksamheter och städer och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye