Flexiwork Hovet har öppnat

Dela

Idag (15 maj) slogs portarna upp till Alecta Fastigheters nya coworkingkoncept Flexiwork, som finns i den totalomvandlade fastigheten Regina i området Rosenlund i Göteborg. Vid öppnandet erbjuds ytor om runt 1100 kvadratmeter, för att senare utökas med ytterligare runt 2400 kvadratmeter i slutet av Q1 2025.

Alecta Fastigheters medarbetare vid invigning av Flexiwork Hovet
Alecta Fastigheters medarbetare vid invigning av Flexiwork Hovet baraBild

Kunderna i Flexiwork erbjuds flexibla avtal, allt från dagspass till månadsavtal eller längre avtal. Ytorna består av enskilda sittplatser, rum och mötesrum i olika storlek. Som kund i Flexiwork ges man tillgång till ett aktivitetsprogram, Flexitainment, som hela tiden utvecklas tillsammans med hyresgästerna.

Under öppningseventet Flexivalen som pågår fram till fredag 17 maj erbjuds gratis arbetsplatser och möjligheten att använda de faciliteter som finns i fastigheten. Regina erbjuder bland annat en takterrass med vy över Göteborgs landmärken, det kreativa mötesrummet Ateljén som står öppen för fritt skapande, cykelrum och ljusgården. Förutom arbetsplatser kommer ljusgården vara ytan där Alecta Fastigheter kommer arrangera aktiviteter som föreläsningar, mat och dryckesprovningar, stand- up, och annat som växer fram i dialog med kunderna.

- Vi har under flera års tid arbetat med att omvandla kvarteret Regina. Idag är det en stor dag, när vi öppnar upp Alecta Fastigheters helt nya coworkningsatsning Flexiwork Hovet. Här tar vi avstamp i kundernas behov av flexibilitet i en kreativ miljö. Jag tror starkt på satsningen och ser fram emot att möta Göteborgsmarknaden med detta nya erbjudande i ett av Göteborgs mest spännande lägen, säger Lena Boberg vd på Alecta Fastigheter.

För ytterligare frågor eller bokning av en visning kontakta:

Anna Fager Persson, ansvarig extern kommunikation på Alecta Fastigheter 0709803209

Kontakter

Bilder

Ladda ned bild
Från vänster: Katarina Holmgren, affärsområdesansvarig Hospitality, Florence Cardell, affärsutvecklare, Jessica Hansson, platschef Flexiwork Hovet
Från vänster: Katarina Holmgren, affärsområdesansvarig Hospitality, Florence Cardell, affärsutvecklare, Jessica Hansson, platschef Flexiwork Hovet
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Ladda ned bild

Om oss

Alecta Fastigheter är ett ungt fastighetsbolag och ett av de största i Sverige. Dagens innehav med kontor, handel, hotell och samhällsfastigheter värda drygt 52 miljarder ska växa de kommande åren. Vi är långsiktiga, framtidsorienterade och arbetar varje dag med att skapa framtidsvärde genom att lyfta människor, verksamheter och städer och ge god avkastning till Alectas pensionssparare.

Följ Alecta Fastigheter AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Alecta Fastigheter AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye