Booli

Booli lanserar ny värderingstjänst för mäklare

Dela

Bostadssajten Booli utökar nu sin värderingstjänst och lanserar en produkt med nytt fokus –  “Värderingar för mäklare”. Den nya värderingstjänsten ger bostadsmäklare ett unikt verktyg för att erbjuda statistiskt grundade värderingar till sina kunder och samtidigt få unika insikter från bostadsmarknaden.

Booli har sedan 2016 erbjudit statistiska värderingar för bostadsägare, en populär funktion där över 800 000 personer följer sin bostads värdeutveckling varje månad. Nu utökar Booli sin produkt genom att släppa en ny värderingstjänst – för mäklare.

I verktyget får mäklare tillgång till statistiska värderingar för alla typer av privatbostäder samt unika nyckeltal om den lokala bostadsmarknaden och om bostadsrättsföreningars ekonomi. Det ger mäklarna möjlighet att snabbt få en överblick om bostadsmarknaden i området, och kunna rekommendera försäljningsstrategier för sina kunder.

En av de mest framträdande funktionerna i “Värderingar för mäklare” är att verktyget är enkelt att använda och ger mäklare möjlighet att smidigt använda det direkt ute hos bostadsägarna. Med bara några klick kan mäklare ta fram säljunderlag med relevanta nyckeltal och sin egen omdömesstatistik från Hittamäklare och presentera det för sina kunder.

"Vi på Booli strävar efter att göra det enklare för alla som är aktiva på bostadsmarknaden att fatta så bra och välgrundade beslut som möjligt", säger Ted Federmann, projektledare på Booli och tillägger, " Det är fantastiskt att kunna erbjuda den här tjänsten som är baserad på vår expertis inom datainsamling och analys. Vi ser fram emot att supporta bostadsmäklare i deras affärsframgångar med vår nya värderingstjänst."

För mer information om Boolis tjänst “Värderingar för mäklare” och hur den kan hjälpa dig som bostadsmäklare, kontakta ted.federman@booli.se.

Kontakter

Om Booli

Booli är en bostadssajt med Sverige största samlade utbud av bostäder till salu, slutpriser och värderingar. Här finns även det största samlade utbudet av bostäder “snart till salu”. I Booli ingår även Hittamäklare som är en guide och jämförelsetjänst av mäklare. Tillsammans är vi en del av SBAB:s trygga och enkla tjänster för att köpa, sälja eller bo.

Följ Booli

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Booli

Så mycket kostar en lägenhet vid din spårvagnshållplats5.7.2024 07:05:00 CEST | Pressmeddelande

En ny kartläggning från bostadssajten Booli visar hur mycket en lägenhet kostar i snitt vid varje spårvagnsstopp i Göteborg. Jämfört med föregående år har snittpriserna gått ned vid majoriteten av hållplatserna. Dessutom har hållplatsen Berzeliigatan, som toppat listan de senaste fyra åren, blivit omsprungen av Valand. Mellan den dyraste och billigaste hållplatsen skiljer det nästan 60 000 kronor per kvadratmeter.

Här är Sveriges mest transparenta mäklare11.4.2024 07:08:00 CEST | Pressmeddelande

I syfte att skapa en tryggare bostadsmarknad presenterar mäklarguiden Hittamäklare årligen en lista över Sveriges mest transparenta mäklare. En utmanande bostadsmarknad ställer höga krav på mäklarbranschen. I år toppar Erik Bysell vid Nestor Fastighetsmäkleri i Stockholm listan över Sveriges mest transparenta mäklare 2023. Han menar att människor i stökiga tider i högre grad söker sig till seriösa aktörer.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye