Arla

Nu lanseras KESO® Cottage cheese crushed med smak av lök

Dela

Förra året presenterade KESO® Cottage cheese en ny finkornig och krämig variant av KESO® under namnet Crushed. Nu utökas Crushed-sortimentet med en helt ny smak: lök. Nyheten har en mild och naturlig smak av lök och passar perfekt på mackan, i wraps eller som tillbehör till varma och kalla rätter. KESO® Cottage cheese crushed lök finns i matbutikernas kylar från vecka 20.

Foto: Arla.
Foto: Arla.

– Att använda KESO® i mat har varit populärt länge och med vårt Crushed-sortiment har det blivit ännu lättare att variera och experimentera i köket. Det känns därför extra kul att utöka sortimentet med KESO®Crushed lök som är en riktigt mångsidig smak som vi tror många kommer att uppskatta. Det är en finkornig cottage cheese där ostkornen har krossats för en krämig och slätare textur och med en mild och god smak av lök. Tack vare sin konsistens är den perfekt att bre på mackan, använda som dipp eller som ett krämigt tillbehör när du vill addera något gott och proteinrikt på tallriken, säger Lisa Engström, ansvarig för KESO® på Arla.

Nya KESO® Cottage cheese crushed lök är finkornig och passar perfekt som en proteinrik ingrediens i matlagningen eller som tillbehör. Den milda löksmaken kombinerat med den släta konsistensen gör att KESO® Crushed Lök är mångsidig och passar perfekt i kalla såser, i pajfyllning, som dipp eller pålägg. Sedan tidigare finns även KESO® Crushed naturell och KESO® Crushed paprika & chili.

KESO® Cottage cheese crushed lök innehåller 12 gram protein per 100 gram och har en låg fetthalt på 2,4 procent.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 000 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO® och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med försäljning i 146 länder. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

Inger-Lise Sjöström ny vice ordförande för Arla29.5.2024 15:48:21 CEST | Pressmeddelande

Arlas styrelse har i dag utsett Inger-Lise Sjöström från Kolmården i Östergötland till ny vice ordförande för Arla. – Jag är både glad och stolt över utnämningen. Arla är ett starkt företag med höga ambitioner och 8 000 ägare i sju länder. Tillsammans med resten av styrelsen och företagsledningen ser jag nu fram mot att fortsätta arbetet med att stärka och utveckla vårt fina företag, till nytta för både nuvarande och kommande generationer av mjölkbönder, säger hon.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye