Arla

Praktisk proteinboost på språng med nya Arla Protein Pouches

Dela

Tidigare i år lanserades nya varumärket Arla Protein med ett brett sortiment av shakes, mjölkdrycker och puddingar för en aktiv livsstil. Nu utökas sortimentet med nyheten Protein Pouches – två proteinrika yoghurtar i praktisk förpackning. Protein Pouches finns i smakerna Mango och Vanilj och innehåller 20 gram protein per förpackning. Nyheterna finns i matbutikernas kylar från vecka 20.

Foto: Arla.
Foto: Arla.

– Vi är glada att redan nu utöka vårt Arla Protein-sortiment med denna smarta nyhet! Protein Pouches är perfekta för att fylla på med protein när man är på språng, och med den praktiska förpackningen behövs ingen sked och det blir mindre kladd. De passar som ett smidigt mellanmål eller i samband med träning, säger Caroline Arentoft, varumärkesansvarig för Arla Protein i Sverige.

Arla Protein Pouches Mango och Vanilj är två krämiga yoghurtar med högt proteininnehåll och låg fetthalt. Yoghurten har en smart förpackning med skruvkork som gör den extra bra för den som är på språng och lätt vill kunna ta med sig ett mellanmål eller fylla på med energi under ett träningspass. Den praktiska skruvkorken gör att produkten kan återförslutas, och det är enkelt att få ut allt innehåll tack vare den klämbara förpackningen.

Arla Protein Pouches innehåller 20 gram protein per förpackning och har en låg fetthalt på 0,6 procent.

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Arla – böndernas eget mejeri 

Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 000 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO® och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med försäljning i 146 länder. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.

Följ Arla

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Arla

Inger-Lise Sjöström ny vice ordförande för Arla29.5.2024 15:48:21 CEST | Pressmeddelande

Arlas styrelse har i dag utsett Inger-Lise Sjöström från Kolmården i Östergötland till ny vice ordförande för Arla. – Jag är både glad och stolt över utnämningen. Arla är ett starkt företag med höga ambitioner och 8 000 ägare i sju länder. Tillsammans med resten av styrelsen och företagsledningen ser jag nu fram mot att fortsätta arbetet med att stärka och utveckla vårt fina företag, till nytta för både nuvarande och kommande generationer av mjölkbönder, säger hon.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye