Värmdö Kommun

Snart dags för Värmdöfestivalen 2024!

Dela

Värmdö kommuns största evenemang, Värmdöfestivalen, hålls i Gustavsbergs hamn den 8-9 juni. Folkfesten bjuder på aktiviteter och uppträdanden för alla åldrar med artister som Den svenska synden, Arkadia och Porslinsteatern.

Den 8 och 9 juni är det dags för årets Värmdöfestival i Gustavsbergs hamn. Festivalområdet kommer ha stort fokus på aktiviteter och upplevelser. Det blir tivoli, loppis, tävlingar, ponnyridning, pyssel, ansiktsmålning, sporter, spel och mycket mer. Dessutom kommer ett helt gäng foodtrucks på besök.

Under lördagen och söndagen fylls scenen med uppträdanden från lokala talanger och olika artister. De bjuder bland annat på dans, musik, teater och trollerier. Evelina Olsén är även i år konferencier båda dagarna.

Många av Värmdös föreningar och företag medverkar också under helgen och hamnföretagen håller öppet. Under festivalen kan besökare även ta en sväng förbi Värmdö kulturhus, som invigs i samband med kommunens nationaldagsfirande den 6 juni i Gustavsbergs hamn.

Värmdöfestivalen anordnas i år av Louie Louie - Möten, Event & Teambuilding i samarbete med Föreningen Fyrhuset och på uppdrag av Värmdö Kommun. Hela Festivalprogrammet, utbud och deltagande verksamheter fylls på löpande på varmdo.se/varmdofestivalen

Kontakter

Värmdö kommun - skärgårdens mötesplats

Värmdö, skärgårdens mötesplats. En unik natur med cirka 46 000 invånare och över 10 000 öar. Inom bara 30 minuter finns Stockholm med alla sina möjligheter. I Gustavsberg finns en lång tradition inom kultur, design och form. Här finns också välkända besöksmål som Sandhamn, Möja, Grinda, Bullerö och Svartsö. Välkommen till Värmdö, en plats för möten mellan människor.

Följ Värmdö Kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Värmdö Kommun

Värmdös företagare är nöjda med kommunens service24.4.2024 12:26:19 CEST | Pressmeddelande

Värmdö kommun får höga betyg för sin myndighetsservice till företagare, vilket framgår av SKR:s "Öppna jämförelser Företagsklimat" som publicerades idag 24 april. I den nationella kvalitetsmätningen fick kommunen ett Nöjd Kund Index (NKI) på 74 för år 2023, vilket är en ökning från föregående års index på 73. Värmdö kommun vill öka långsiktigt och arbetar målmedvetet för ett stärkt företagsklimat.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye