AcadeMedia

Historisk studentbal för fristående skolor i Norrköping

Dela

Vi har glädjen att bjuda in er till en unik och minnesvärd studentbal som samlar elever från alla fristående gymnasieskolor i Norrköping. För första gången någonsin kommer elever från Praktiska Gymnasiet, Drottning Blanka Gymnasium, Realgymnasiet, Film & Musikgymnasiet, Jensen Gymnasium och Fria Läroverken att fira tillsammans. Balen äger rum i Värmekyrkan, fredag 24 maj och startar kl. 18:00.

Bild: Praktiska Gymnasiet Norrköping

Fredag den 24 maj ska vi ha den första gemensamma friskolebalen i Norrköping. Cirka 300 elever kommer att delta i detta historiska evenemang, som ursprungligen initierades av en enskild elev men som nu genomförs i samverkan mellan de fristående skolorna.

Trots att kommunen inte har velat samverka med oss har vi arbetat hårt för att se till att alla elever, oavsett huvudman, får möjlighet att träffas och skapa oförglömliga minnen tillsammans.

- För första gången erbjuds alla elever på fristående skolor en bal i samband med sin student. För oss är det viktigt att alla elever, oavsett huvudman, träffas och får en fantastisk upplevelse, säger Peter Varma, rektor på Praktiska Gymnasiet i Norrköping.

Vi ser fram emot att ni kan närvara och rapportera om denna banbrytande händelse som stärker gemenskapen bland Norrköpings gymnasieelever.

Media är varmt välkomna!

Datum: Fredag den 24 maj

Tid: Klockan 18:00

Plats: Värmekyrkan, Norrköping

Nyckelord

Kontakter

Praktiska Gymnasiet består av totalt 33 yrkesinriktade gymnasieskolor. Skolorna erbjuder tillsammans 13 olika program, cirka 40 inriktningar och mer än 100 yrkesutgångar där man varvar teori med praktik i form av APL, lärlingsplatser och lärlingsanställningar i nära samarbete med näringslivet. Praktiska Gymnasiet är en del av AcadeMedia.

Följ AcadeMedia

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från AcadeMedia

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye