Hallstahammars kommun

Se "Beyond Dreams" av Jonas Classon på Hallstahammars Konsthall

Dela

Missa inte utställningen "Beyond Dreams" av den prisbelönte naturfotografen Jonas Classon på Hallstahammars konsthall. Utställningen visas mellan den 5 juni-26 juli på Kulturhuset i Hallstahammar.

Ta chansen att se en samling av Classons mest inspirerande verk, som så ofta med fåglar som ett bärande motiv.

Lappuggla av Jonas Classon
Lappuggla av Jonas Classon

Jonas Classon, känd för sitt unika perspektiv och sin förmåga att fånga mellanrummet där konst och natur möts, tar med besökarna på en resa bortom drömmarna. Med en stark personlig koppling till bland annat lappugglan och sångsvanen skapar Classon verk som inte bara berör utan också inspirerar betraktarna att med samma mod och livsvilja fortsätta framåt.

Canon-ambassadören Jonas Classon blev utsedd till Wildlife Photografer of the Year 2021 och har publicerat tre böcker. Den senaste publikationen om den utrotningshotade sångsvanens återkomst kom ut 2024.

Vernissage för "Beyond Dreams" hålls den 5 juni kl. 18. Jonas Classon kommer att närvara för att träffa besökare och diskutera sitt arbete. Välkomna att delta och inspireras!

Utställningen visas mellan den 5 juni-26 juli 2024 i Hallstahammars konsthall, Kulturhuset, plan 2, Konsthallen är öppen måndag-fredag mellan kl. 10-17.

Läs gärna mer om utställningen på www.visithallstahammar.se

Nyckelord

Kontakter

För ytterligare information kontakta Hallstahammars Konsthall, 0220-241 14.

Det går även bra att skicka e-post till kulturutvecklare Åsa Lundqvist, asa.lundqvist@hallstahammar.se

Bilder

Lappuggla av Jonas Classon
Lappuggla av Jonas Classon
Ladda ned bild
Sångsvan av Jonas Classon
Sångsvan av Jonas Classon
Ladda ned bild

Länkar

Hallstahammars kommun

Vår vision är att vara en kommun där allt är enkelt och nära, där nytänkande och kreativitet är självklart. Vi visar ansvar och engagemang för att kunna skapa ett bättre samhälle och miljö för kommande generationer. I Hallstahammar hittar du det goda livet i storstadens närhet, oavsett om du bor här, driver företag, arbetar i kommunen eller bara är här på tillfälligt besök.

För dig som vill besöka Hallstahammar hälsar vi dig varmt välkommen till en plats där du kan uppleva historia från Gustav Vasa till industrisamhälle samtidigt som upplevelser och aktiviteter alltid är nära för alla åldrar. 

Följ Hallstahammars kommun

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Hallstahammars kommun

Årets vinnare i Guldyran i Hallstahammar19.4.2024 08:45:00 CEST | Pressmeddelande

Varje år hyllas företag och medarbetare som utmärkt sig positivt i Hallstahammars kommun vid den årliga Guldyran. Guldyran är ett samarbete mellan Vi i Hallsta och Hallstahammars kommun för att lyfta fram och hylla företag och medarbetare som utmärkt sig i olika kategorier under året. Många av kommunens företag var närvarande vid årets Guldyra som ägde rum igår, den 18 april på Åsby Hotell och konferens i Hallstahammar.. Hallstahammars kommun och Vi i Hallsta gratulerar alla nominerade och vinnare!

Ny näringslivsstrategi antagen av Hallstahammars kommun21.2.2024 08:59:58 CET | Pressmeddelande

Nu har Kommunfullmäktige i Hallstahammar antagit näringslivsstrategi 2031. Strategin har tagits fram av kommunens förvaltningar i nära samverkan med det lokala näringslivet och de förtroendevalda. Målet med näringslivsstrategin är att bidra till att Hallstahammar är en attraktiv kommun för näringsidkare, där det både finns goda förutsättningar för existerande företag att växa och utvecklas och för nya företag att etablera sig i kommunen.

Alla kan behöva en ny kompis!19.2.2024 08:18:35 CET | Pressmeddelande

Alla kan behöva en ny kompis! Inom LSS-verksamheten finns det ofta ett stort behov av nya kontaktpersoner till personer som har någon form av funktionsnedsättning. Ett nytt recept som verkar ge goda resultat är Hallstahammars kommuns rekryteringskampanj "Bli någons kompis" som gett åtta intresseanmälningar till att bli nya kontaktpersoner. Kampanjen har gett gensvar runtom i kommunen och har även uppmärksammats av Myndigheten för delaktighet.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye