Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Rekordhögt intresse för utbildning i Cybersäkerhet

Dela

Clockwork har varit med och letat efter individer med nyfikenhet för cybersäkerhet till en ny unik utbildning tillsammans med Trafikverket. Ansökningstiden har nu löpt ut och över fyrahundra personer har ansökt om en plats på utbildningen som anordnas i Borlänge och Örebro.

Rekordhögt intresse för utbildning i cybersäkerhet
Rekordhögt intresse för utbildning i cybersäkerhet

Under hösten 2024 kör Clockwork igång den betalda utbildningen inom Cybersäkerhet. Under 12 veckor kommer deltagarna genomgå ett intensivt lärande med fokus på Cybersäkerhet. Bland annat hur man upptäcker, bedömer och analyserar säkerhetshändelser i det digitala landskapet. Tio ska utbildas och därefter arbeta i 12 månader som junior Cybersäkerhetsoperatör på Trafikverket, som konsult via Clockwork. Innan dess ska Clockwork gå igenom hundratals ansökningar, något Malin Nygren, konsultchef på Clockwork ser fram emot.

– Intresset för utbildningen har varit rekordhögt och vi är så glada över att så många kompetenta individer lämnat sin ansökan till oss. Nu återstår det att göra ett första urval och kalla på intervjuer för att tillsätta de tio åtråvärda platserna, berättar Malin.

Clockwork har under flera år arbetat framgångsrikt med innovativa utbildningsinsatser för att säkra sina kunders framtida kompetensbehov. 

– Historiskt sett har vi genom denna typ av utbildningar fått in flera drivna medarbetare hos flera av våra kunder och vi har även hittat kandidater från helt andra branscher som skolat om sig, berättar Maria Lehnbom, regionchef på Clockwork. 

Nyckelord

Kontakter

Om oss

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i ”bättre framtidsbranschen” – för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Göteborg i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se

Följ Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye