BranäsgruppenBranäsgruppen

Kungsberget redo för cykelpremiären: ”Stor eloge till våra medarbetare som gör det möjligt”

Dela

På midsommarafton välkomnar Kungsberget för cykelsugna besökare som vill fira midsommar på anläggningen och inviga sommarsäsongen. 

Cykelpremiär 21 juni. Bilden är från en tidigare säsong.
Cykelpremiär 21 juni. Bilden är från en tidigare säsong.

Det är ett laddat Kungsberget som om en vecka tar emot sommarens första gäster. Cykelleder prepareras, menyer färdigställs och boenden förbereds för att ge gästerna en magisk upplevelse, och det är allt tack vare dedikerade medarbetare.

– Våra medarbetares insatser har varit avgörande för att få allt på plats inför säsongen. Deras skicklighet och servicekänsla gör att vi kan erbjuda en premiärhelg fylld med sommarens aktiviteter, säger Johnny Jernqvist, kommersiell platschef på Kungsberget.

I Kungsberget arbetar 26 heltidsanställda för att driva anläggningens alla områden under sommaren – allt från restaurangpersonal till bovärdar och de som sköter cykellederna.

Spännande nyheter

Förutom att Kungs8:an, åttasitsig stollift, börjar rulla öppnar de även upp för säsongens nyheter. Utanför restaurang Fröken Filipssons kan stora som små slipa på sina förmågor på cykel i den nu uppdaterade teknikbanan och testa på den alldeles ny minibanan utanför Karins Burgeria. För dig som vill ta en promenad erbjuder Naturstigens nyheter flera spännande möjligheter.

– Premiären i Kungsberget bjuder alltid på en härlig stämning. Ta chansen att njuta av naturen och ta del av allt det roliga som sommaren har att erbjuda, säger Mikael Elford, kommersiell chef på Branäsgruppen.

För mer information och bokning, besök www.kungsberget.se.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye