BranäsgruppenBranäsgruppen

Sommarsäsongspremiär i Kungsberget på midsommarafton

Dela

Äntligen är det dags! Imorgon, på midsommarafton, öppnar Kungsberget för sommarsäsongen och på plats är man laddade att välkomna de första gäster. Med flera nyheter på anläggningen, inklusive förbättrade leder och en uppdaterad del av Björnbusarnas naturstig, vill Kungsberget ge sina besökare en oförglömlig upplevelse.

Premiär på midsommaraften. Bild från tidigare säsong.
Premiär på midsommaraften. Bild från tidigare säsong.

– Klockan 10:00 imorgon startar vi liften för de för första cykelsugna gästerna. Jag ser verkligen fram emot den här sommaren och att få visa upp sommarens nyheter, med premiär på midsommar kan det ju bara bli bra, berättar Johnny Jernqvist, Kommersiell platschef Kungsberget.

Björnbusenarnas naturstigs nya hinderbana, en uppdaterade teknikbana och en alldeles ny minibana för de yngsta besökarna är några av de nyheter som Kungsberget presenterat i tidigare pressmeddelanden. Inför sommarsäsong har även befintliga leder förbättrats för att skapa en bättre cykelupplevelse för alla.

Öppet alla dagar från 13 juli

Kungsberget har öppet alla helger fram till den 13 juli då anläggningen utökar sina öppettider med alla dagar i veckan fram till den 11 augusti. Efter den 11 augusti återgår de till helgöppet och fortsätter att välkomna gäster långt in på sensommaren.

– I år håller vi anläggningen öppen ända fram till den 15 september eftersom vi har märkt ett ökat intresse för helgcykling långt in på sensommaren. Många vill njuta av de sista varma dagarna ute i lederna. Nu ser vi fram emot en härlig sommar med mycket sol och tillsammanstid med familjen, säger Mikael Elford Ivert, Kommersiell chef på Branäsgruppen.

För den som vill fylla på energin under dagen eller njuta av en vällagad middag på kvällen, håller restaurangen Fröken Filipssons öppet från lunchtid till sen kväll. Mellan alla aktiviteter kan man vila benen och avnjuta både mat och fika på restaurangens mysiga uteservering, som har perfekt solläge och en fantastisk utsikt över berget.

Se alla öppettider för sommaren 2024 här: https://www.kungsberget.se/sommar/oppettider/

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye