Stockholms stad

Kom och ladda upp inför årets Kulturfestival!

Dela

Den 8-9 augusti börjar uppladdningen inför Kulturfestivalen 2024. Möt upp Kulturfestivalbilen när den besöker olika delar av Stockholm och delta i roliga aktiviteter med chansen att vinna härliga priser.

Foto: Oliver Henriquez

För att fira att det äntligen är dags för Kulturfestivalen så kommer en festivalbil att åka runt till utvalda platser i både innerstaden och ytterstaden torsdagen den 8 och fredagen den 9 augusti. Kom och tävla med Kulturfestivalen för att vinna goodie bags och merch, lyssna på skön musik och bekanta dig med Stockholms största kulturfest.

Festivalbilen kommer att besöka följande platser: 

  • Torsdagen den 8 augusti: Östermalm, Kungsholmen, Södermalm
  • Fredagen den 9 augusti: Skärholmen, Farsta, Järva

För mer detaljerad information om var festivalbilen stannar, se Kulturfestivalens sociala mediekanaler.

Kulturfestivalen äger rum den 14-18 augusti i centrala Stockholm och har fri entré. Upptäck hela programmet på Kulturfestivalens hemsida.

Nyckelord

Kontakter

Länkar

Evenemangsavdelningen är en del av kulturförvaltningen och genomför uppdrag där Stockholms stad är arrangör eller samarbetspartner. Avdelningen planerar, arrangerar och genomför evenemang varje år exempelvis Kulturfestivalen och Kulturnatt Stockholm. Kungsträdgårdens löpande verksamhet ingår även i uppdraget.

Följ Stockholms stad

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stockholms stad

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye