Västtrafik

Tätare turer i kollektivtrafiken

Dela

Från och med 19 augusti går kollektivtrafiken över till ordinarie tidtabell, i takt med att fler återgår till jobb och skola. Det betyder tätare turer igen.

I augusti går kollektivtrafiken över till ordinarie tidtabell, vilket innebär tätare turer i kollektivtrafiken. Fotograf: Thomas Harrysson.
I augusti går kollektivtrafiken över till ordinarie tidtabell, vilket innebär tätare turer i kollektivtrafiken. Fotograf: Thomas Harrysson.

Måndag den 19 augusti byter de flesta linjer tidtabell. I Borås stadstrafik byts tidtabellen den 12 augusti. Samtidigt som tidtabellen byts görs förändringar på vissa linjer.

Tätare turer på Stenungsund express

För att möta ett ökat resande börjar linjen gå i 10-minuterstrafik tidigare på morgonen i riktning mot Göteborg. Under eftermiddagar går den i 10-minuterstrafik istället för 15-minuterstrafik i riktning mot Stenungsund.

Förändringar i Uddevallas skoltrafik

I augusti tar kommunen över skoltrafiken i Uddevalla. Det innebär att 900-linjerna tas bort och bussarna stängs för allmänheten.

Västtrafik rekommenderar resenärerna att söka sina resor i appen Västtrafik To Go för att få koll på eventuella förändringar på sin linje. Läs mer om förändringarna på Västtrafiks hemsida

Kontakter

Västtrafiks presstjänst

Presstjänsten svarar på medias frågor om kollektivtrafiken i Västsverige.
Maila eller ring oss så hjälper vi dig.

Tel:0771-41 43 99press@vasttrafik.se

Kollektivtrafiken bygger på en evigt modern idé. Genom att resa tillsammans minskar vi köer, reducerar utsläpp och sänker halter av skadliga partiklar i luften. Vi bidrar också till ett mer rättvist samhälle och stärker människors hälsa genom ökad vardagsmotion. Västtrafik ägs av Västra Götalandsregionen och ansvarar för kollektivtrafiken i regionen. Varje dag reser hundratusentals personer med oss. Det är för dem vi finns till.

Följ Västtrafik

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Västtrafik

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye