Region Norrbotten

Nu undertecknas nytt samverkansavtal

Dela

Imorgon samlas Region Norrbotten och 18 fackliga organisationer för att skriva under ett nytt samverkansavtal. Det blir starten för ökat inflytande och delaktighet för de 7000 medarbetarna inom regionen. Välkommen att delta!

Tidpunkt: 23 augusti, kl 15.00. Insläpp från kl 14.30 för de som vill ställa i ordning utrustning.
Plats: Styrelserummet i Regionhuset, Luleå.

Från Region Norrbotten deltar regionstyrelsens ordförande Anders Öberg, regiondirektör Ulrika Sundquist och HR-direktör Henrik Söderström. Samtliga fackliga parter kommer att underteckna avtalet, vilket innebär att 18 fackförbund skriver på. De flesta kommer att finnas på plats men ett fåtal som saknar lokala representanter undertecknar vid ett annat tillfälle.

Region Norrbotten bjuder på tårta och alkoholfri dryck för att fira det nya avtalet. Det kommer finnas tid till enskilda intervjuer.

Ingen föranmälan behövs.

Kontakter

Om Region Norrbotten

Region Norrbotten arbetar för dem som bor och verkar i Norrbottens län. Vi styrs av invånarna genom allmänna politiska val. Region Norrbotten är länets näst största arbetsgivare. Vi har cirka 7 000 anställda, varav de flesta arbetar inom hälso- och sjukvården.

Region Norrbotten bedriver hälso- och sjukvård och tandvård. Vi jobbar med näringslivsfrågor, samhällsplanering och kultur.  På så sätt skapar vi förutsättningar för en god livsmiljö här i Norrbotten.

Följ Region Norrbotten

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Region Norrbotten

Lets gå – trampa på Norrbotten!15.8.2024 12:00:00 CEST | Pressmeddelande

Barn rör sig allt mindre i vardagen och det är inte bra. Förut cyklade eller gick barnen till skolan. Idag blir de ofta skjutsade eller åker elsparkcykel eller A-traktor. Ökad vardagsmotion är en viktig del för att nå de rekommenderade 60 minuter av rörelse per dag. Bara en tredjedel av Norrbottens fjärdeklassare rör sig tillräckligt och siffran försämras med stigande ålder. I årskurs sju är det 73 procent som inte når målet och i gymnasiet 79 procent.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye