Vision

Pressinbjudan: Veronica Magnusson, förbundsordförande för Vision, besöker Säffle

Dela

Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision, besöker Säffle 28-29 augusti. Under besöket kommer Veronica att träffa medlemmar, lokala fackliga företrädare och göra besök på arbetsplatser samt träffa kommunstyrelsens ordförande och kommundirektör. 

Veronica Magnusson, ordförande i Vision.
Veronica Magnusson, ordförande i Vision. Fotograf: Johanna Jansson, Vision

Veronica Magnusson ser särskilt mycket fram emot att uppmärksamma Säffles framgångsrika arbete med att få fler fast anställda och minska beroendet av hyrpersonal inom omsorgen, något som SVT rapporterat om

En rapport från Vision visar att många kommuner har skenande kostnader för hyrpersonal, men Säffle har lyckats minska sitt hyrberoende genom strategiska insatser och bra villkor. Detta har lett till ökad kontinuitet och trygghet för både personal och brukare. Säffle är ett gott exempel som kan inspirera hela landet.

Program:
28 augusti
13.30-14.45: Besök på Socialförvaltningen
15.00-16.00: Träff med kommunstyrelsens ordförande Markus Bäckström och kommundirektör Ingemar Rosén
17.00-19.00: Middag med Visionsmedlemmar

29 augusti
08:30-09:30: Frukost med Visions lokala styrelse
09:45-11:30: Besök Arbetsmarknadsenheten
12:00: Lunch och besök på Herrgårdsgymnasiet
13:30-14:30: Besök på Vårdcentralen

Det finnas möjlighet för media att följa med på besök under dagarna och göra intervjuer med Veronica och lokala fackliga företrädare.

Anmäl ert deltagande till:
Nadine Ghawi
Strategisk rådgivare Vision
Tfn 072 239 43 81

Kontakter

Dokument

Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden.

Våra 212 000 medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Vi är en feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. 

Följ Vision

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Vision

Pressinbjudan: Vision besöker Nanolfsvillan i Finspång och lyfter vikten av deras arbetsmiljö22.8.2024 11:17:43 CEST | Pressmeddelande

Veronica Magnusson, förbundsordförande för fackförbundet Vision, besöker HVB-hem i Finspång. Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision, besöker Finspång den 27 augusti. Under besöket kommer Veronica att göra ett besök på Nanolfsvillan, ett utrednings- och behandlingshem för familjer med barn. Veronica Magnusson ser fram emot att uppmärksamma det viktiga arbete som utförs på Nanolfsvillan och träffa chefer och personal. Besöket är en del av Visions satsning på att förbättra arbetsvillkoren för medlemmar inom HVB-hem. På besöket kommer Veronica att berätta om Visions nya rapport om situationen för medlemmar på HVB.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye