Stiftelsen Skansen

Relationsvårdande aktiviteter på Skansen i oktober

Dela

Skansen välkomnar relationscoacherna Linda Hedberg och Magnus Reinfeldt från Recouple för att erbjuda en unik möjlighet till relationsutveckling. Varje lördag i oktober arrangeras aktiviteter och workshops i Bredablick, där besökarna kan lära sig färdigheter och verktyg för att fördjupa och stärka alla typer av relationer i livet.

Relationscoacherna Linda Hedberg och Magnus Reinfeldt
Relationscoacherna Linda Hedberg och Magnus Reinfeldt

Skansen är en plats för att fira livets alla stunder och relationer, från bröllop och fest till vänskapsmöten och minnesvärda stunder med familjen. Under oktober öppnar utsiktstornet Bredablick sina portar för relationsvårdande aktiviteter, och besökare har möjlighet att utveckla sina relationer under ledning av experterna från Recouple. Aktiviteten är främst riktad mot vuxna, men välkomnar alla typer av relationer, inte enbart kärlekspar.

”Nu knyter Skansen ihop säcken på relationsåret som började med dejtandet under ’Vårkänslor på Skansen’ tätt följt av ’Pirr, parning och party’ och därefter ’Drop in-bröllop’. Med ’Boosta din relation’ hjälper vi er att hålla relationen vid liv, något som kanske är extra välbehövligt när vi går in i skilsmässomånaden oktober. Vi är väldigt glada för samarbetet med Recouple som hjälper oss med denna relationsstärkande workshop – en aktivitet som knappt finns att hitta någon annanstans! Perfekt för dem som firar årsdag eller bröllopsdag med sin partner eller bara vill uppleva en rolig och relationsstärkande dag på Skansen,” säger Matilda Klein evenemangschef på Skansen.

Besökarna kommer att få insikt i hur relationer kan fungera bättre genom att vara nyfiken på varandra och använda proaktiva förhållningssätt. Precis som fysisk träning är viktigt för hälsan kan relationer underhållas och fördjupas i vardagen.

”Det ska bli så kul att få komma till Skansen och ta över det vackra tornet Bredablick i oktober. Vår dröm är att få bidra till harmoniska, lyckliga och extraordinära relationer och lära ut vikten av att arbeta med sin relation. Vi lever i en tid då det inte behöver räcka med att veta att man bör arbeta på sin relation utan veta HUR man gör det.” Säger Linda Hedberg. 

Ett perfekt tillfälle för dubbeldejt eller att spendera tid med en nära ta med en nära vän, förälder eller någon annan som man vill lära känna på djupet. På plats finns workshops och prova på-stationer som ingår i Skansens ordinarie entrébiljett.

Öppet hus, plan 1

På plan 1 finns flera stationer med övningar och aktiviteter som utmanar samarbetsförmågan. Relationscoacherna från Recouple finns tillgängliga för frågor och samtal.

Workshops för två, plan 4

Workshops och föreläsningar hålls på plan 4, där besökare får insikt, färdigheter och verktyg för att förstå sig själva och sina relationer bättre. Fokus ligger på proaktiva förhållningssätt och samarbetsövningar som stärker det som redan är bra.

Anmälan krävs för workshops på plan 4 och kan göras via formuläret på Skansens webbplats. Bokningen gäller för två personer, men det finns även möjlighet till drop-in i mån av plats.

Om Recouple

Recouple är ett unikt koncept som erbjuder workshops i en avslappnad och retreat-inspirerad miljö, i Stockholm eller på Mallorca. Recouple håller också par coaching och kortare digitala inspirationsdagar där vi använder personlighetsverktyg för att förstå sig själv och sin partner bättre. Bakom Recouple står Linda Hedberg och Magnus Reinfeldt, som med över 20 års erfarenhet inom coaching och ledarskapsutveckling, utvecklat metoder för att hjälpa par att fördjupa och förbättra sina relationer, med konkreta tips för att bli mer kärleksfulla, lyhörda och stärkta. Recouple arbetar med att boosta relationer som i grunden redan mår bra, vilket är ett unikt koncept på marknaden idag – ett självförverkligande 2.0!

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Relationscoacherna Linda Hedberg och Magnus Reinfeldt
Relationscoacherna Linda Hedberg och Magnus Reinfeldt
Ladda ned bild
Bredablick på Skansen
Bredablick på Skansen
Cecilia Felix Caballero
Ladda ned bild

Länkar

Om Skansen

Mitt på den gröna ön Djurgården i Stockholm finns Skansen. En plats som levandegör upplevelser av natur och kultur – nu, då och i framtiden. Stiftelsen Skansen är världens äldsta friluftsmuseum, grundat 1891 av Artur Hazelius, och varje år kommer cirka 1,4 miljoner gäster till oss.

Följ Stiftelsen Skansen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Stiftelsen Skansen

Samisk samtidskonst i ny utställning på Skansen28.8.2024 08:55:00 CEST | Pressmeddelande

I utställningen Vuoi ihán skildras berättelser från en samtid och en upplyst framtid där historien alltid är närvarande.Genom verk av sex samiska samtidskonstnärer tar den samiska mångfalden, som ofta har förbisetts och förenklats, en självklar och livskraftig plats i Ekshäradsgården på Skansen. Utställningen, som är öppen helger 7 september till 27 oktober 2024, är ett samarbete med konstinstitutionen Verdde.

Nu blir det jazz på Skansen igen!4.7.2024 09:32:49 CEST | Pressmeddelande

Skansen presenterar med stolthet årets upplaga av "Jazz på Skansen". Under fem kvällar, 17, 24 och 31 juli samt 14 och 21 augusti, kommer Sollidenscenen att fyllas av jazztoner från några av världens främsta artister. Jazzen leds av den uppskattade trombonisten och sångaren Nils Landgren, som med sin charm och kunnighet guidar publiken genom kvällarna. Vid sin sida har han den internationellt renommerade basisten, tillika husbandets kapellmästare, Hans Backenroth.

Trädplanteringsceremoni på Skansen20.6.2024 14:28:14 CEST | Pressmeddelande

I år står Sverige värd för IUFRO World Congress, ett av världens största globala skogsrelaterade evenemang som hålls vart femte år. Årets kongress äger rum den 23-29 juni i Stockholm. Kongressen kommer att inledas med en trädplanteringsceremoni på Skansen nu på söndag. Det är en uppskattad tradition inom IUFRO som symboliserar motståndskraft och den bestående kopplingen mellan generationer och kontinenter. Detta evenemang är även ett sätt för värdländerna att visa upp sin regionala kultur och traditioner relaterade till skog och träd.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye