Apollo

Apollo presenterar Årets reseinspiratör

Dela

Under våren har Apollo gjort ett djupdyk i bloggvärlden för att hitta Sveriges bästa reseinspiratörer. För att uppmärksamma dessa inspiratörer anordnade Apollo en tävling för att kora Årets reseinspiratör, Årets livsnjutare, Årets upptäckare och Årets lokala expert. Vinnarna har tagits fram med hjälp av röster från allmänheten och slutligen en jury. Nedan presenteras det slutgiltiga resultatet:

Årets reseinspiratör 2019 är Anna Ström Åhlén med bloggen New York – My Bite of the Big Apple. Såhär lyder juryns motivering: "Anna Ström Åhlén är en lokal expert i New York som även bjuder reseinspiration från andra länder och städer. Det är lite nördigt, med bra info men ändå inte bara lokala tips utan även artiklar om resor i sig och vad man bör tänka på när man reser! Hennes texter är väldigt välskrivna och inspirerande och hon gör ett fantastiskt jobb med sin blogg, särskilt under 2019. En värdig vinnare helt enkelt!"

– Att både blir utsedd till Årets reseinspiratör 2019 och Årets lokala expert är stort! Skrivande och resor (främst till New York) är ju mina största passioner. Genom bloggen kan jag förena dessa och samtidigt inspirera andra! Jag har lagt ner min själ i bloggen under många år och fått mycket positiv respons från läsarna, något som också visade sig under tävlingen. Detta, och att juryn slutligen utsåg mig till vinnare, är kvitton på att jag når fram. Så oerhört tacksam för det!, säger Anna Ström Åhlén, bloggare och Årets reseinspiratör 2019.

Anna Ström Åhlén vann även kategorin Årets lokala expert med bloggen New York – My Bite of the Big Apple motiveringen löd: "Anna Ström Åhlén visar upp en stor passion för att upptäcka New York. Hon utforskar staden på ett nyfiket sätt och delar sådant som många andra missar. Annas expertis om staden lyser igenom varje artikel som dessutom bjuder på tips, inspiration och många bilder från platserna. Hennes blogg bör vara given att läsa när man vill upptäcka New York bortom de vanligaste sevärdheterna."

Årets livsnjutare vann bloggen Matochresebloggen.se med motiveringen ”Med inspirerande, detaljerade och härliga guider både från utlandet och guldkorn i Sverige influerar denna person till det bästa i livet. En given inspirationskälla till njutbara resor, lyxiga restauranger och lokala pärlor. Med genomtänkta foton och välskrivna texter är Christian Muda med Matochresebloggen.se, Årets Livsnjutare 2019.”

Årets upptäckare vann bloggen Finally Lost med motiveringen ”Annika & Daniel Majak sprider reseinspiration genom en fräsch och glad portal. På ett intressant sätt berättar de om olika resmål med passion, samt sprider äventyrslust genom härliga texter, film och foto. De vågar och inspirerar också till att ta steget fullt ut, upptäcka mer och att leva sin dröm.”

 Det ligger ett stort jobb bakom att skapa ett engagerande innehåll och samtidigt förmedla sin reseupplevelse, därför känns det extra kul att lyfta fram dessa proffsiga inspiratörer, säger Clara Larsson, pressansvarig på Apollo.

Läs mer om tävlingen HÄR.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Apollo
Apollo
Ynglingagatan 2
113 47 Stockholm

0771-37 37 37https://www.apollo.se/

Apollo är en av Nordens ledande researrangörer med uppåt 500 medarbetare och en miljon resenärer årligen. Med oss kan kunder resa till hela världen, oavsett om de vill åka på en avslappnande sol- och badsemester, ta en träningsvecka i värmen eller spendera en weekend i någon spännande storstad. Vi arrangerar charterresor, träningsresor, cityresor och kryssningar och erbjuder dessutom säker bokning av flyg och hotell separat om kunden föredrar att själv sätta ihop sin resa.

Apollo bildar tillsammans med flygbolaget Novair, specialistarrangörerna Golf PlaisirLime Travel och Xtravelsamt sportresorten Playitas, gruppen DER Touristik Nordic AB. Vi är sedan 2015 del av den privatägda tyska koncernen REWE med över 300 000 medarbetare. Apollo arbetar aktivt för hållbartresande och socialt ansvar och vi samarbetar med SOS Barnbyar, Ecpat, SOK (Sveriges Olympiska Kommitté). Apollo är TravelLife-certifierade sedan 2015. www.apollo.se

Följ Apollo

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Apollo

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum