Arla® Mild Kvarg får uppdaterad design och en ny somrig smak i portföljen
Arla® Mild Kvarg är en krämig kvarg med ett högt proteininnehåll, låg fetthalt och helt utan tillsatt socker. För den som tränar mycket och vill ha ett högt proteinintag kan Arla® Mild Kvarg vara ett bra val. Produkterna kan ätas som de är, eller toppas med frukt, nötter, bär och liknande – och passar lika bra till frukost som till mellanmål eller i samband med träning. Nu finns Arla® Mild Kvarg i fem smaker med den senaste fruktiga nyheten Persika Passion. Hela produktportföljen får också en uppdaterad design.
"Vi ville uppdatera designen på produkterna i Mild Kvarg-portföljen för en mer enhetlig och modern känsla som tilltalar konsumenterna, men med samma proteinrika och goda innehåll. Den nya smaken Persika Passion är vi riktigt stolta över! Det är en fruktig och fräsch smak som blivit allt mer populär och som vi ser ökad efterfrågan av", säger Caroline Arentoft, Brand Manager, Arla Sverige.
Sedan tidigare finns smakerna Naturell, Vanilj, Blåbär och Hallon i portföljen Arla® Mild Kvarg. Produkterna har ett högt proteininnehåll på mellan 9,5–11 g per 100 g, låg fetthalt (0,2 %), är fria från tillsatt socker och laktosfria.
Arla® Mild Kvarg Persika Passion finns i butik från vecka 19.
Nyckelord
Kontakter
För mer information, kontakta:
Caroline Arentoft, Brand Manager, Arla Sverige
caare@arlafoods.com
Bilder
Om
Arla – böndernas eget mejeri
Arla är ett internationellt mejeriföretag och en kooperativ förening som ägs av cirka 8 000 mjölkbönder i Sverige, Danmark, Tyskland, Storbritannien, Belgien, Luxemburg och Nederländerna. Arla Sverige är hem åt klassiska varumärken som Arla Ko, Bregott, KESO® och Pucko. Arla är världens största producent av ekologiska mejeriprodukter och en av de starkaste aktörerna i den internationella mejerivärlden med försäljning i 146 länder. Arlas elva mejerier i Sverige köper 100 procent förnybar el och alla egna tunga transporter är fossilfria.
Följ Arla
Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.
Senaste pressmeddelandena från Arla
Nu kan du anmäla dig till Arla Guldko 20254.11.2024 06:00:00 CET | Pressmeddelande
Sedan år 2000 har Arla Guldko hyllat Sveriges viktigaste restauranger, som serverar Sveriges viktigaste matgäster. I dag öppnar anmälan till tävlingens stora 25-årsjubileum.
Ny höjning av mjölkpriset till Arlabönderna31.10.2024 13:00:00 CET | Pressmeddelande
Arla höjer mjölkpriset till bönderna för sjunde månaden i följd. Ersättningen stiger med cirka 34 öre per kilo både för konventionell och ekologisk mjölk.
Förändringar i Arlas direktion och koncernledning30.10.2024 15:04:12 CET | Pressmeddelande
Peter Giørtz-Carlsen lämnar Arla för att tillträda som koncernchef för danska DLG. Koncernfinanschef Torben Dahl Nyholm har utsetts till medlem av direktionen. Mark Boot blir ny chef för Arla Europa och ingår därmed i koncernledningen.
Arla lanserar nytt receptverktyg för hållbar och näringsriktig skolmat29.10.2024 06:00:00 CET | Pressmeddelande
Nu blir det enklare att servera goda, klimatsmarta och näringsriktiga skolluncher. I dag presenterar Arla sitt nya receptverktyg Goda Mål, som ska underlätta för skolkök att planera måltider som passar såväl elevernas smaklökar som skolornas budgetar och hållbarhetsmål.
Arla i Di: Missa inte tillväxten i Västafrika22.10.2024 16:30:09 CEST | Pressmeddelande
Arla – genom Anna Månsson, chef för Västafrika, och Cecilia Kocken, vd i Sverige – har i dag signerat en debattartikel i Dagens industri. De skriver att livsmedel och lantbruk är helt centrala för utvecklingen i Afrika och ligger högt upp på de flesta afrikanska regeringars agenda. Business Sweden och svenska företag får inte missa nya möjligheter till export. Debattartikeln publicerades i dag på Dagens industri. Den kan även läsas nedan.
I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.
Besök vårt pressrum