Expressen  Lifestyle

Bella Levy blir redaktionschef på Lifestyle

Dela
Bella Levy är sedan sju år chef för tv på Expressen. Nu tar hon över ansvaret för affärsområdet Expressen Lifestyles alla magasin, i den nya rollen som redaktionschef på Lifestyle.
Bella Levy, foto: Anna-Karin Nilsson
Bella Levy, foto: Anna-Karin Nilsson

– Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med alla skickliga magasinsredaktörer. Vi ska utveckla våra starka printtitlar och skapa engagerande journalistik som når miljoner läsare digitalt, säger Bella Levy.

Bella Levy var med och startade Expressen tv 2015. Sedan dess har tv-satsningen expanderat och utvecklats framgångsrikt både redaktionellt och kommersiellt. I dag omfattar tv-verksamheten utöver nyhets-tv uppdragsproduktion åt Dagens industri, livsstils-video inom Expressen Lifestyle, interna livesändningar för Bonnier News-koncernen och flera olika externa innehålls- och distributionssamarbeten.

Klas Granström, affärsområdeschef på Expressen Lifestyle och chefredaktör på Expressen, säger att Bella Levy också nu får ett utvecklingsuppdrag.

– Våra magasin är väldigt uppskattade av sin publik och vi ska bygga vidare på redaktionernas kompetens i en effektiv organisation. Bella Levy är en rutinerad chef som är van att styra en stor verksamhet mot tydliga mål, säger Klas Granström.

Innan Bella Levy blev chef för tv-verksamheten var hon chef för Expressens nöjesredaktion.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bella Levy, foto: Anna-Karin Nilsson
Bella Levy, foto: Anna-Karin Nilsson
Ladda ned bild

Om

Expressen  Lifestyle
Expressen Lifestyle
Gjörwellsgatan 30
105 16 Stockholm

08-738 30 00http://www.expressen.se

Expressen Lifestyle är ett mediebolag som har den unika kombinationen av en stark nyhetsverksamhet med en stor digital publik och ledande featureredaktioner med många välkända tidningsvarumärken.

Vår verksamhet omfattar kvällstidningen Expressen med editionerna GT och Kvällsposten samt Bonniers cirka 30 magasin inom Lifestylegruppen.  

Följ Expressen Lifestyle

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Expressen Lifestyle

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum