BranäsgruppenBranäsgruppenBranäsgruppen

Branäsgruppen jobbar för en trygg jul – tar julbordet till stugorna

Dela

För gäster som firar jul i Branäs och Kungsberget i år kommer ett spännande erbjudande att finnas. Branäsgruppen har tagit fram ett helt nytt koncept där gästerna kan ta med sig julbordet till sitt boende.

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.

– Vi vill erbjuda gästerna en så normal jul som möjligt i dessa tider, men under trygga förhållanden så klart. Med take away på både julbord och nyårsmeny kan man fira i lugn och ro med nära och kära i sitt eget boende, säger Wisam Salim, koncernansvarig för mat och dryck på Branäsgruppen.

Julbordet och nyårsmenyn bokas på Branäs, respektive Kungsbergets, hemsida och hämtas upp på julafton eller nyårsafton. Det enda gästerna behöver göra sen är de sista detaljerna i form av uppvärmning och garnering.

– Vår målgrupp är barnfamiljer och allt ska vara enkelt och smidigt. Istället för att laga allt från grunden kan de låta oss göra grovjobbet, medan de får mer tid till att umgås och åka skidor.

Branäsgruppen har gjort en stor satsning på att anpassa restaurangerna efter rådande restriktioner. Förutom det nya julkonceptet erbjuder man take away på alla restauranger i Branäs och Kungsberget. Gästerna kan även beställa utkörning av mat till boendet.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Bilden är från en tidigare säsong.
Bilden är från en tidigare säsong.
Ladda ned bild

Om

Branäsgruppen
Branäsgruppen
Drottninggatan 40
65225 Karlstad

054132600

Branäsgruppen är Sveriges största privatägda skidkoncern och ägare till skidanläggningarna Branäs, Kungsberget, Vallåsen, Ulricehamn Ski Center och Storstenshöjden.

https://www.branas.se/ 

https://www.kungsberget.se/ 

https://www.vallasen.se/ 

https://www.ulricehamnskicenter.se/ 

https://www.storstenshojden.se/

Följ Branäsgruppen

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Branäsgruppen

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum