Consid

Consid huvudpartner till Uppstart Sverige

Dela

It- och kommunikationsföretaget Consid blir huvudsponsor till Dagens Industris stora event i höst: Uppstart Sverige. Consid intar den stora scenen och kommer där att presentera en nyutkommen bok om Sverige efter pandemin.

Dagens Industri och Consid
Dagens Industri och Consid

-Uppstart Sverige har beskrivits som det alternativa Almedalen och fokus kommer helt vara på att kickstarta Sverige efter pandemin. Det är otroligt spännande att vara huvudsponsor till Uppstart Sverige och speciellt roligt att vi kommer att ta tillfället i akt och presentera en bok om det digitala livet efter pandemin, säger Peter Hellgren vd för Consid.

Uppstart Sverige pågår 7 och 8 september och kommer att handla om svensk och global ekonomi och näringslivet efter pandemin. Speciellt fokus läggs vid digitalisering och den digitala transformationen. Det är Di-gruppen som arrangerar eventet och konceptchef är Thomas Danielsson.

-Vi kommer att skapa årets största digitala mötesplats för beslutsfattare i näringsliv, politik, offentlig sektor och organisationer. Det blir en samlingsplats där beslutsfattare kan diskutera och nå samsyn i de avgörande framtidsfrågorna för Sverige och gemensamt sätta upp mål för det kommande året, säger Thomas Danielsson.

Consid finns på plats under bägge dagarna och vd Peter Hellgren finns tillgänglig för samtal och diskussioner.

-Sverige och världen har tryckt på fastforwardknappen inom vissa områden gällande digitalisering. Det ska bli intressant att sätta fingret på vad som egentligen har hänt och hur det kommer att påverka oss, säger Peter Hellgren.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Dagens Industri och Consid
Dagens Industri och Consid
Ladda ned bild

Om

Consid
Consid
Lillsjöraden 22
553 20 Jönköping

036-12 02 10https://consid.se/

Consid är ett av Sveriges snabbast växande företag som erbjuder konsulttjänster inom IT, management och digital marknadsföring. Företaget har kontor i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro, Norrköping, Linköping, Nyköping, Göteborg, Halmstad, Malmö, Helsingborg, Karlshamn, Karlskrona, Kalmar, Ljungby, Värnamo, Växjö, Jönköping, Borås, Karlstad, Gävle och Sundsvall. Consid startades 2000 av Peter Hellgren och Henrik Sandell och har idag över 1 100 anställda och omsätter över en miljard kronor. Läs mer på www.consid.se.

Digital transformation, Mobilitet och apputveckling, Marknadsföring och kommunikation,

Digitala tjänster, e-handel & plattformar och Utbildningar.

Följ Consid

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Consid

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum