Einar Mattsson

Einar Mattsson tar över förvaltningen av Brf Bränneriet 

Dela

Från januari 2021 har Einar Mattsson Fastighetsförvaltning tagit över uppdraget att förvalta Brf Bränneriet på Reimersholme. Avtalet avser teknisk förvaltning och genomförande av projekt. Bostadsrättsföreningen äger flera fastigheter med totalt 18 huskroppar utmed kajen på Reimersholme. I den vackert belägna föreningen finns förutom 348 bostadsrätter även föreningslokaler samt lokaler som bland annat hyrs ut till förskolor och en matbutik.

Brf Bränneret, foto Einar Mattsson
Brf Bränneret, foto Einar Mattsson

- Vi har fått ett stort förtroende från Brf Bränneriet. Till att börja med kommer vi att hjälpa föreningen med statusbesiktiga alla 18 hus och upprätta en långsiktig underhållsplan. Syftet är att öka proaktiviteten för att få bättre kontroll på underhållskostnaderna. Där ingår exempelvis att arbeta med ventilation och värmesystem för att få ner energiåtgångensäger Jakob Windh, affärs- och verksamhetsutvecklingschef på Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 

Fakta om BRF Bränneriet 

Föreningen som bildades 1977, omfattar fastigheterna Bränneriet 2 och 3 samt Mälteriet 1. Fastigheterna är byggda åren 1978 – 1981. Samtliga 348 lägenheter är bostadsrätter.  Föreningen har flera lokaler varav fyra lokaler för skola och förskola, samt en matbutik. Till föreningen hör också ett flerbilsgarage med 334 platser och MC-parkering.  

För mer information 

Magnus Molin, VD Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB, 

08-586 263 00 

Jakob Windh affärs- och verksamhetsutvecklingschef, Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB 

08-586 263 60 

Ewelina Holm, kommunikationschef, Einar Mattsson AB 

076-5426720 

Nyckelord

Bilder

Brf Bränneret, foto Einar Mattsson
Brf Bränneret, foto Einar Mattsson
Ladda ned bild

Länkar

Om

Om Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB

Einar Mattsson Fastighetsförvaltning AB förvaltar cirka 15 000 bostäder samt kommersiella lokaler till ett värde om 58 miljarder kronor. Bolaget förvaltar bostäder och lokaler för en bred och etablerad grupp av fastighetsägare såväl som Einar Mattssons 6 000 egna bostäder. Med ett långsiktigt perspektiv på fastighetsaffären och gedigen kunskap erbjuder Einar Mattsson fastighetsägare en trygg, personlig och proaktiv förvaltning i syfte att utveckla kundens fastighetsvärden. Bolaget är en del av Einar Mattsson-koncernen som har varit verksam på Storstockholms bygg- och fastighetsmarknad sedan 1935. Koncernens övriga verksamheter utgörs av fastighetsägande, byggproduktion, projektutveckling och övriga investeringar.

Läs mer om oss på www.einarmattsson.se och Facebook

Följ Einar Mattsson

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Einar Mattsson

Våga se bortom haveriet16.5.2021 22:14:59 CEST | Blogginlägg

I söndagens Agenda på SVT debatterade jag för att partierna i Sveriges riksdag måste ta tag i att rätta till bristerna i dagens bostadsmarknad. Fler bostäder behöver byggas och Sverige behöver en bostadsmarknad där de mest utsatta får hjälp till en bostad, där vi har ett starkt konsumentskydd och där hyresvärdar konkurrerar om hyresgästerna, inte tvärtom. Att rätta till den uråldriga bostadspolitik som gäller idag kommer att ta tid. Debatten i sig är viktig, men det kommer sannolikt att ta lång tid innan en ny bättre bostadspolitik finns på plats. Här kan du läsa mer om vad som behövs för att laga det trasiga systemet.

”Jag brinner för att göra fastigheter mer hållbara” – fredagsporträttet med Robert Linder14.5.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Energigruppens specialist Robert Linder är fullbelagd i flera år framöver, då efterfrågan på energitjänster är stor. Robert är systematisk, tydlig och en uppskattad kollega. På jobbet trivs Robert med familjeföretagets familjära stämning och de snabba beslutsvägarna. På fritiden lägger han gärna tid på klättring, så kallad bouldering, där klättringen sker helt utan utrustning.

”Den familjära stämningen ska nå ut till de vi möter” — fredagsporträttet med Sophie Berglind7.5.2021 10:00:00 CEST | Blogginlägg

Sophie Berglind är gruppledare, men nu även chef för hela Einar Mattssons servicecenter som tar emot stora mängder av samtal, mejl och besök. Sophie är alltid glad, positiv och hjälpsam. Hon har ett stort intresse för ledarskap och det finns knappt en fråga som Sophie inte har ett svar på i kundsammanhang, då hon är erfaren, skicklig och diplomatisk. Med coachning, mat och mamma samlar hon insikter och behåller lugnet efter en stressig dag.

Yrkesskicklige Peter Ståhl uppmärksammas med bronsavtryck efter 40 år på Einar Mattsson 28.4.2021 12:16:21 CEST | Nyheter

I ett av Stockholms största privata fastighetsbolag, Einar Mattsson, finns ovanligt många mångåriga medarbetare. Familjebolaget har i årtionden varit en trivsam arbetsplats med möjlighet att yrkesväxla inom koncernen. Nu har Peter Ståhl arbetat över 40 år och uppmärksammas därför särskilt med en plakett i brons. Plaketten har nu placerats synligt på en av familjens fastigheter, kvarteret Uven Större 6, som byggdes samma år som Peter anställdes.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum