Europcar

Europcar Sverige och Svensk Innebandy förlänger samarbetet

Dela

Europcar Sverige och Svensk Innebandy har valt att fortsätta ett redan framgångsrikt samarbete. Europcar kommer att förse förbundet med bilar samtidigt som de ska stötta Svensk Innebandy i arbetet med omställningen till en hållbar mobilitet.

- Svensk Innebandy är en partner som passar perfekt in i vår långsiktiga vision. Som organisation är de offensiva, nytänkande och framför allt ligger de i framkant när det gäller både värdegrunds- & jämställdhetsarbete. Vi på Europcar ser fram emot att vara en del av Svensk Innebandys omställning till en hållbar mobilitet, säger Cathrin Idén, Chief Commercial Officer på Europcar.

Samarbetet innebär att Europcar Sverige fortsätter vara officiell partner till Svensk Innebandy. Avtalet är skrivet på ett år med option om ytterligare ett år. Svensk Innebandy kommer använda bilar från Europcar Sverige där större delen av bilarna kommer vara laddbara. I förbundets miljöarbete kommer Europcar stötta organisationen i omställningen till en hållbar mobilitet. Som en del av samarbetet kommer Europcar erbjuda samtliga klubbar och föreningar inom Svensk Innebandy fördelaktiga priser på hyra av bilar, minibussar och transportbilar.

- Vi har haft en väldigt bra dialog under våren och utgångspunkten hos båda parter har hela tiden varit att fortsätta vårt fina samarbete. Vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt gemensamma arbete där vi som organisationer både kan hjälpa men också lära av varandra, säger Marco Tiempo, affärsområdeschef & sponsoransvarig på Europcar.

- Det känns otroligt bra att vi förlänger vårt framgångsrika samarbete. Europcar och vi delar samma värdegrund och fokus på hållbarhet. Att vi genom Europcar kan fortsätta erbjuda hållbar mobilitet till vår personal, domare, ledare och spelare känns som det naturliga valet. Nu kör vi! säger Stefan Jonasson, marknads – och arrangemangschef på Svenska Innebandyförbundet.

Svensk Innebandy har till uppgift att utveckla, främja och administrera innebandyn och innebandyfamiljen i Sverige på ett sådant sätt att den står i överenskommelse med den svenska idrottsrörelsens verksamhetsidé.

Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns på 170 platser runt om i landet. Bolaget drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Länkar

Om

Europcar
Europcar
Byängsgränd 14
120 40 Årsta

http://Europcar.se

Europcar är Europas ledande mobilitetsföretag och finns på 170 stationer runt om i landet. Bolaget drivs i Sverige av Europeisk Biluthyrning AB som är ett dotterbolag till Volkswagen Group Sverige AB.

Följ Europcar

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Europcar

MABI Sverige och Europcar Sverige inleder strategiskt samarbete7.11.2022 13:30:00 CET | Pressmeddelande

MABI Sverige och Europcar Sverige har undertecknat ett avtal om strategiskt samarbete, vilket innebär att ett samägt företag mellan MABI Sverige och Europcar Sverige nu grundas och kommer initialt börja leverera olika typer av bil- och logistikrelaterade tjänster till båda ägarbolagen. Samarbetet stöder bolagens strategiska mål att utveckla sina verksamheter och tjänster på ett kostnadseffektivt och hållbart sätt. Bolagen bedömer att de genom samarbetet kommer uppnå betydande kostnadsbesparingar.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum