Evanoff Group ABEvanoff Group AB

Evanoff Group och PostNord inleder samarbete

Dela

PostNord TPL (tredjepartslogistik) och Evanoff Group inleder ett samarbete när det gäller logistik inom dagligvaruhandel. - Vi ser fram emot att tillsammans med Evanoff Group skapa en kostnadseffektiv och hållbara logistiklösning, säger Pierre Nilsson, Regionchef Stockholm, PostNord TPL

Foto: PostNord TPL
Foto: PostNord TPL

Vid lagret i Jordbro söder om Stockholm kommer PostNord TPL att hantera logistiken för Paolos, ett av varumärkena i Evanoff Groups portfölj. I Paolos sortimentet ingår produkter som till exempel olivolja, pasta, pesto, tomatsås och inlagda grönsaker.

- Efter en samlad bedömning, där bland annat affärsvillkor, bemötande och geografiskt läge var viktiga aspekter, föll valet på PostNord TPL som vår nya logistikpartner, säger Dani Evanoff, VD, Evanoff Group.

Till att börja med omfattar uppdraget lagerhållning, plock, pack samt distribution till grossister och livsmedelsbutiker. Ambitionen är att successivt utöka samarbetet inom flera områden, som till exempel inleveranstransporter.

- Redan från dag ett ser vi synergieffekter genom att Evanoff Group kan dra nytta av de transportlösningar som redan finns uppsatta från lagret i Jordbro, säger Pierre Nilsson.

- Genom samarbetet med PostNord TPL hoppas vi öka vår flexibilitet samt möjligheterna att kundanpassa vår logistik för att fortsätta bredda vårt erbjudande på marknaden, avslutar Dani Evanoff.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Foto: PostNord TPL
Foto: PostNord TPL
Ladda ned bild
PostNord TPL logotyp
PostNord TPL logotyp
Ladda ned bild
Evanoff Group logo
Evanoff Group logo
Ladda ned bild

Länkar

Om

Evanoff Group AB
Evanoff Group AB
Evenemangsgatan 31
169 79 Solna

Presskontakt: +4673-7510733https://evanoffgroup.se/

Om Evanoff Group
Evanoff Group är en entreprenörsdriven företagsgrupp med fokus på att primärt investera och driva små till medelstora bolag inom livsmedelsbranschen. Vi tror på engagerade och drivna entreprenörer som i kombination med vår kompetens, erfarenhet och nätverk skapar en stark grund för att ta våra gemensamma bolag till nästa nivå.

Om PostNord TPL

PostNord TPL AB, som ingår i PostNord-koncernen, är den ledande tredjepartslogistikoperatören i Sverige och i Norden. Vi erbjuder den nordiska marknaden innovativa och kostnadseffektiva logistiklösningar som sträcker sig hela vägen från producent till konsument. Våra kunder är alltifrån det lilla e-handelsföretaget till den stora globala aktören.

PostNord TPL AB är lokaliserade i Stockholm, Norrköping, Göteborg, Helsingborg, Malmö, Ljungby och Jönköping. 2019 omsatte vi ca 2,5 miljarder SEK och sysselsatta ca 2 200 personer. Den totala lagerytan som vi förfogar över är ca 600 000 kvadratmeter.

Följ Evanoff Group AB

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Evanoff Group AB