Bookmark Förlag

Heltäckande biografi om Björn Borg släpps som ljudbok

Dela

I boken som utnämnts till ”Årets sportbok” berättar Jan Söderqvist om hur Sveriges mest kända idrottsman tog sig till toppen av tennisvärlden – och hur han efter idrottskarriären drabbades av en serie motgångar som hotade att riskera allt. Nu kommer boken som ljudbok i inläsning av Jonas Malmsjö.

Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg släpps som ljudbok med Jonas Malmsjö som inläsare.
Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg släpps som ljudbok med Jonas Malmsjö som inläsare.

Idag släpps Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg som ljudbok. Boken är en heltäckande biografi om en av världens mest inflytelserika tennisspelare som vid millennieskiftet utsågs till Sveriges främste idrottare genom alla tider.

 Björn Borgs prestationer både på banan och för sporten i stort är legendariska. Att tillgängliggöra Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg i ljudboksformatet är en självklarhet för att ge ännu fler möjlighet att ta del av en av en unik och inspirerande livshistoria, säger Claes Ericson, förlagschef på Bookmark Förlag.

Björn Borgs rekordbrytande triumfer på tennisbanor runt om i världen fick en hel värld att häpna och börja viska om det nästan onaturligt disciplinerade tennisundret från norr. Men redan vid 26 års ålder lade han racketen på hyllan, till allas storögda förvåning. Vad var det egentligen som hände? I Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg sätter författaren och tennisentusiasten Jan Söderqvist in fenomenet Björn Borg i sitt speciella tennissammanhang och i en tid av snabb samhällsförändring. Boken täcker hela Borgs karriär och liv, från den mytomspunna garageporten i Södertälje till den omskrivna rättegången mot tidningen Z.

Ljudboken är inläst av Jonas Malmsjö och släpps 25 december på alla plattformar.

För ytterligare information, intervjuförfrågningar och pressbilder, vänligen kontakta:
Peter Hammarbäck, Kult PR
peter.hammarback@kultpr.se
070-999 1217 

För mer information om boken, vänligen kontakta:
Louise Eriksson, Bookmark Förlag
louise.eriksson@bookmarkforlag.se 
072-911 8337

Kontakter

Bilder

Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg släpps som ljudbok med Jonas Malmsjö som inläsare.
Ren vilja: Berättelsen om Björn Borg släpps som ljudbok med Jonas Malmsjö som inläsare.
Ladda ned bild
Ladda ned bild
Foto: Pierre Björk
Foto: Pierre Björk
Ladda ned bild

Om

Bookmark Förlag
Bookmark Förlag
Kungsgatan 58
111 22 Stockholm

http://www.bookmarkforlag.se/

Förlaget för kräsna bokälskare.

BOOKMARK FÖRLAG är ett av Sveriges yngsta och starkast växande allmänutgivande förlag. Vi fokuserar på unika och dramatiska titlar som är svåra att lägga ifrån sig, och har såväl svenska som utländska författarskap. 

Följ Bookmark Förlag

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Bookmark Förlag

Bookmark Förlag utvecklar sin organisation7.4.2021 09:01:38 CEST | Pressmeddelande

Efter snart tio år och drygt tvåhundra titlar har Bookmark vuxit till tretton medarbetare och över femtio miljoner i omsättning. Det har blivit hög tid för en utveckling av organisationen. Den nya strukturen innebär tillsättandet av en litterär chef, en redaktionschef och ett renodlat säljteam under ledning av förlagets försäljningschef. Dessutom befordras under året tre kollegor till förläggare, och ytterligare två till förläggande redaktör respektive redaktör. Teamet förstärks också med en nyrekryterad förlagskoordinator.

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum