Svenska Friidrottsförbundet

Inbjudan till pressträff inför Folksam GP

Dela

Svensk Friidrott och Folksam bjuder in till digital pressträff inför den stundande Folksam Grand Prix-säsongen 18 maj 11:00. Carl Bengtström, Kalle Berglund och Fanny Roos (ev.) är tre av de som medverkar.

En ny Folksam Grand Prix-säsong står för dörren. Första galan går i Göteborg 2 juni, för att sedan gå vidare till Sollentuna 13 juni och till sist Karlstad 22 juni.

Svensk Friidrott och Folksam bjuder därför in till en digital pressträff, där varje arrangör presenterar årets tävling. Dessutom är stjärnorna Carl Bengtström, Kalle Berglund och Fanny Roos (ev.) med och pratar om formen inför tävlingen.

11:00: Pressträffen inleds med att Folksams sektionschef Lars-Inge Svensson tar ordet.
11:05: Folksam GP-arrangörerna tar vid och snackar upp galorna.
11:30: Nya kommunikationsansvarig Mathias Karlsson presenteras
11:35: Förbundskapten Karin Torneklint inför årets säsong
11:45: Individuella intervjuer

Moderator för pressträffen är Gustav Orbring. Pressträffen genomförs via Teams.

Anmälan till pressträffen görs till Mathias Karlsson senast måndag 15:00. Har ni önskemål för individuella intervjuer via Teams presenterar ni dem i samma mejl.

Nyckelord

Kontakter

Om

Svenska Friidrottsförbundet
Svenska Friidrottsförbundet
Heliosgatan 3
SE-120 30 Stockholm

010-476 53 30http://www.friidrott.se

Svensk Friidrott uppgift är att främja, utveckla, organisera och administrera friidrotten i Sverige, samt att företräda den internationellt och ansvara för landslagets verksamhet. Förbundet bildades 1895 och är ett av Sverige största idrottsförbund med drygt 600 000 medlemmar, organiserade i knappt 1 000 föreningar. I tillägg deltar varje år över en halv miljon svenskar i motionslopp och nästan var fjärde vuxen svensk löptränar minst en gång i veckan. Svensk Friidrott står för en idrott som är för alla, där man agerar tillsammans. En idrott som är trovärdig och hälsosam, trygg och glädjefylld.

Följ Svenska Friidrottsförbundet

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Svenska Friidrottsförbundet

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum