Moelven

Jonas Larsson blir ny vd för UJ Trading AB

Dela

Jonas Larsson tar över efter UJ Tradings tidigare vd Göran Stark, som nu går i pension. Jonas tillträdde sin nya roll som tillförordnad vd 1 mars.

Jonas Larsson, ny tillförordnad vd för UJ Trading
Jonas Larsson, ny tillförordnad vd för UJ Trading

- Larsson har varit involverad i alla delar av vår verksamhet på UJ Trading och har dessutom breddat sin kompetens utanför företaget under några år. Under 2019 lyckades vi få Larsson tillbaka till UJ Trading, säger ordförande i UJ Trading och divisionschef i Moelven Timber, Anders Lindh.

Jonas är utbildad automatiseringsingenjör med specialisering på robotprogrammering på Örebro Universitet.

- Jag är tacksam för att ha fått förtroendet att leda UJ Trading och ser det som en utmaning med många spännande möjligheter, säger Larsson.

Mycket nöjd

Lindh är mycket nöjd med lösningen.

- Vi har god kompetens i företaget som vi kan bygga vidare på och jag är väldigt glad över att Jonas är villig att axla ansvaret som vd, vilket ger oss tid att under året se över hur vi långsiktigt skall stärka upp UJ Trading, säger Lindh.

Tackar Stark

Samtidigt riktar Lindh ett stort tack till Göran Stark.

- Göran har varit en av grundpelarna i UJ Trading AB under många år. Han har under sina år som vd styrt bolaget med goda resultat. Jag skulle gärna sett att Göran var med oss några år till men jag respekterar Görans beslut och önskar han all lycka som pensionär, säger Lindh.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Jonas Larsson, ny tillförordnad vd för UJ Trading
Jonas Larsson, ny tillförordnad vd för UJ Trading
Ladda ned bild

Om

Moelven
Moelven
Industrivegen 2
N-2390 Moelv, Norge

+47 914 348 803https://www.moelven.com/se

Moelven Industrier ASA är en skandinavisk industrikoncern som tillverkar byggvaror och system för byggbranschen. Koncernen omsätter ca. NOK 11 miljarder årligen, och har ca. 3350 anställda som varje dag arbetar för att ge människor goda rum. Moelvens 34 produktionsbolag är fördelade på 42 produktionsplatser i Norge och Sverige, och är uppdelat i tre divisioner: Timber, Wood och Byggsystem.

Följ Moelven

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Moelven

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum