Kom igång och utvecklas i träningen med audios

Dela
Har du stått i gymmet och ryckt lite planlöst i några maskiner, eller gett upp halvvägs in i löprundan? Du är inte ensam. Friskis&Svettis fortsätter att satsa på audios och träningspoddar som gör det enklare och roligare att få till träningen.

Tänk dig att ha tränaren i lurarna och få pepp och motivation under hela passet. Med Friskis träningsaudios är det bara att trycka på play och hänga på. 

– Friskis fortsätter bredda och utveckla träningsutbudet. Vi hoppas att fler ska våga bryta mönster och testa nya saker för att upptäcka och utmana kroppen på olika sätt. Det gör inte bara träningen roligare utan också mer hållbar över tid, säger Tina Uppfeldt, som är chef för Friskis&Svettis träningsutveckling.

Idag erbjuds audios inom allt från träning med skivstång och kettlebells till yinyoga samt olika löparpass i träningsappen Friskis Go.

– Att slippa tänka och planera är ett smart sätt att sänka tröskeln till träningen. Här behöver du varken hålla koll på intervaller eller räkna repetitioner. Du vet att du får ett bra upplägg och kvalitet i träningen som kan vara svår att få till på egen hand, säger Tina Uppfeldt.

Nyligen släpptes också ett nytt kom igång-program för att ge fler chansen att hitta sin grej inom träningen. Programmet sträcker sig över tre veckor och ett av passen varje vecka är en träningspodd. Förutom ett grymt träningspass får du tips och kunskap om träning och hälsa samtidigt som du rör på dig, kanske ute, på löpband eller träningscykel.

– Det blir en skön mix av teori och praktik som vi tror kan tilltala många, säger Tina Uppfeldt.

Träningspoddar är också en viktig del i Utifrån och in, ett träningsprogram för kropp och tanke som riktar sig till unga för mer välmående i vardagen. Programmet finns öppet och tillgängligt online.

– I Utifrån och in blandas fysisk träning med olika mentala strategier för att må bra i vardagen. Närmare 30 000 personer har redan tagit del av programmet som också funkar fint att använda till exempel i skolan eller tillsammans i familjen, säger Tina Uppfeldt.

Nyckelord

Kontakter

Bilder

Om

Friskis&Svettis
Friskis&SvettisMänniskor i alla åldrar utgör Friskis&Svettis genom sina medlemskap. Vi är fördelade i 156 ideella idrottsföreningar, varav 104 i Sverige och resterande i Norge och övriga Europa. Friskis&Svettis vill alltid att fler ska få chans att hitta sin grej inom träningen. 

Följ Friskis&Svettis

Abonnera på våra pressmeddelanden. Endast mejladress behövs och den används bara här. Du kan avanmäla dig när som helst.

Senaste pressmeddelandena från Friskis&Svettis

I vårt pressrum kan du läsa de senaste pressmeddelandena, få tillgång till pressmaterial och hitta kontaktinformation.

Besök vårt pressrum